Jump to content

Elektrinis piemuo arkliams


landrius

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
  • po 4 mėnesių...

Piemens juostos aukštis priklauso nuo auginamų žirgų ūgio. kuo mažesni žirgeliai, tuo mažesnio aptvaro reikia. taip pat priklauso ir nuo žirgų charakterio. yra tokių, kur dičkiai pagarbiai būna ganyklose, kai piemens juosta ties krūtine, o yra kur ir peršoka dvijuostes tvoras, kai viršutinė juosta sulig ausimis.

jei tai pirmieji metai, kada norite pratinti arklius, tai geriausia bent dviejų juostų tvora, viršutinė vidutinio dydžio žirgams (160cm ties gogu) bent jau 150cm aukštyje. kai žirgai pripranta, pagal situacija galima keisti piemens aukštį ir juostų skaičių. ir aišku, pradžioj visada pratinti neiškart paleidus, o laikant už ilgesnės virvės, kad nepabėgtų nutraukę, nes iškart nesupras, kas čia per daiktas.

Piemens galingumas pasirenkamas pagal aptvaro ilgį. štai šioje parduotuvėje kaip tik yra didelis pasirinkimas,nors rašo, kad karvėms ir avims, jie tinka puikiai ir arkliams. tai gal šiek tiek bus aiškiau dėl visų įtampų ir galingumų: http://www.avena.lt/Galvijams-ir-avims/ ... neratoriai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...