Jump to content

įdomiausias ūkininkas pasaulyje


shaulinis

Recommended Posts

vienas mano Feisbuko draugelis, ūkininkas iš Amerikos (mano kuklia nuomone pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje), pasižymintis nerealia fantazija, greta kitų jo sugalvotų įdomybių, sukūrė personažą kurį pavadino "įdomiausias ūkininkas pasaulyje" ir savo interneto puslapyje karts nuo karto aprašo jo nuotykius. Dabar jau atsirado visa eilė entuziastų kurie prideda ir savo fantazijas apie įdomiausią ūkininką pasaulyje. Taigi jaučiu pareigą kai ką išversiti ir į lietuvių kalbą.

Dar besimokindamas pradinėje mokykloje jis gavo iš kaimyno JD G serijos traktorių su užkaltu varikliu. Jis išėmė variklį ir perdarė jį į pedalinį traktorių. Likusi traktoriaus dalis ir toliau funkcionuoja, įskaitant ir galios tiekimo velianą, ir vairo stiprintuvą. Jis...... Pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kartą jis dalyvavo vzbzdžių valgymo varžybose su Bear Grills. Po ugninių skruzdžių raundo Bear pastraukė, tačiua nuo tada jie geri draugai ir retkarčiais mainosi receptais. Jis..... Įdomiausias ūkininkas pasaulyje.

Kelių transporto inspekcija retkarčiais sustabdo jo sunkvežimį, kad sukalibruotų savo svarstykles. Jis visada tiksliai žino kiek sveria jo sunkvežimis pagal tai kaip traukia variklis, jis......pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

žmonės šneka, kad jis išmokino galvijų bandą žaisti futbola, bet PETA jam moka, kad jis to nedemonstruotu viešai.

Anot vietinio lažybų punktp, šį sezoną saugiausiai rungtynių laimėjo šarole telyčios...... Jis pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jis sukūrė automatinio vairavimo sistemą trakturiui, vien tam, kad parodytų didiesiems gamintojams kaip tai daroma. iki šiol nei vienam iš didžiųjų nepavyko pasiekti jo sistemos paprastumo......jis pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje.

Nuo savęs galiu pridęti, kad įdomiausio pasaulyje ūkininko autorius i ą tikro sukūrė autopilotą, kai kas iš didžiųjų tik dabar priartęjo prie jo sistemos funkcionalumu, iki paprastumo dar toli šaukia ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Trečias jo pradėtas verslas buvo kvapnių žvakių skirtų vyrams gamyba. Jis gamino žvakes "šviežiai išdirbtos dirvos kvapas"; "dyzelinio variklio dūmo kvapas". Jo paties mėgiamiausios žvakės "šviežiai nupjautos liucernos kvapas"..... Jis pats įdomiausias ūkininkas pasaulyje :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...