Jump to content

Gyvuliu vardai


graskyte

Recommended Posts

"ŽEBRĖ, ŽAGRĖ, ŽIEMA, ŽEMĖ, ŽARA, ŽAKLIN, ŽIZEL, ŽEMYNA, ŽYDRĖ, ŽAGSĖ...(vietinių šėmūjų vardai iš "Ž")

KUOJA, KUOSA, KAZĖ, KIEŠA...

JUZĖ, JARA, JAURA, JURTA.....

..........................................................

Stengiamės neduoti vardų, kurie būna ir žmonių, nors ne visada ir pavyksta. Pvz.- supykdė karvė iki pažaliavimo, aš ir šaukiu -"Roma, kūrva tu..." žiūriu, keliu eina Roma... nors nusišauk durų rankena

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip ,Vidai,eina karvės melžtis,kai visos iš"ž"šaukiasi?Nes pastebėjau,kad panašiai skambant vardams ,karvės susimaišo..

Džesė,visos spalvų(Margė,Pilkė,Baltokė,Juočkė,Rudė,Žalka,Sivka),Grimza,Lialia,Kisa ir t.t.Svarbu,kad klykiant eitų ištarti ir nebūtų ilgi.

Na, stengiamės, kad vardai būtų iš 2 skiemenų, nevisada taip ir būna, bet stengiamės. O vardus kažkaip žino, kad ir l. panašūs, nežinau kodėl, gal kad nuo mažens jie duoti ir vadinam jais, be visokių "karvytė, buzytė" ir pan.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

gera temiki, bus is ko pasirinkti...nu ir as parasysiu saviskiu: rozaura, pilki, cigoni, dicki, bajori, kaliausi, siemiki, spitri, pieni, baltazari, coliki, pusliki, balniki, maziki, fara, slyva,zyli, delma,aisku judi, raudi...turejau kalamaske ir lyba...o telycikiu: luti, liuoli,franka,migli, maska, stirna...siemet jau sugalvojau naujagimems: milka, faina, fyfa, striksi, birbi...buliuku vardai tai tokie: boltas, bugis,dziabule,grybelis ir sliekiuks..teiva tiek:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nu mano pirma karve Bucke :D dar turiu Zose (nes buvo labai cekava :D ) Ziba,Daska,Juodyte,Vienarage,Ryza,Ramune. O is vaikystes prisimenu karves Lupyne ir zebre. arkliukus turiu Urana ir Zaiba. dar turejau Uragana,Miraza,Veja-Cezari,Alupka,Gracija. Dar turejau aviu Grazuoli,Margagalve,Coliuke,Madam,Kava su pienu,Zuvedra,Naciuke,Elne,Spurga, ir Dar labai daug nebeprisimenu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Galvijų vardai: Balnė, Balerina, Čigoniukė, Granė, Lenktaragė, Margė, Pupa, Pamuštakė, Peleniukštė, Ramunė, Snaigė, Šokoladė.

Bulių: Balnis, Baltakaktis,Baltaragis, Boizis, Cibulis, Plačiakaktis, Stirniukas, Šarolis,Toras, Vienaragis (po smakru turėjo baltą lopą, kuris labai panašus į buliaus galvą iš priekio, su vienu ragu).

Arklių vardai. Kumelės: Bela, Bėrė (Bėrokė), Bėriukė, Laiba, Styga, Zylė, Žaibė, arkliai: Argas, Sartis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mus: Smala, Bite, Tele, Buke, Zirge, Doge, Prince, Zubre, Ragane, Raibe, Baltnugare, Mucas, Panda, Juode... Bet kiekviena karve varda gauna pagal kazkokius budo ar isvaizdos ipatumus. Tarkim Doge, kai ieini i ganykla, ji kaip suniukas vaiksto is paskos, pradedi begt, ji bega is paskos, labai prieraisi ir miela. Buke, todel nes labai buka, jos nei pavarysi, nei pastumsi, uzsispyrus kaip asilas, kol paciai nedaeis kad reikia pasitraukt, tol daryk ka nori, Prince tai didziausia bandos lydere, jos klauso visos kitos :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...