Jump to content

Hidroponika


Biesius

Recommended Posts

Sveiki. susidomėjau Hidroponika ir pastebėjau jog tokios temos nėra. gal atsirastu specelistų, kurie patartu ir pagelbėtų žmonem šioje sritija.

Pvž. gal kas suteiktu informacijos, pavyzdžiu kaip auginti bulves Hidroponikos būdu, ir kaip galima pasigaminti Hidroponikos aparatą ir kokias medžiagas geriausiai naudoti, bei kokias trašas.

Pvž. aš auginu triušiukus. ir ar būtu galima naudoti jų ekstramentus augalu trešimui. ir išvenkčiau trašų pirkimo?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 5 metų...

Sveiki, bandysiu prikelti sena tema, manau jau daugiau turejo atsirast hidroponikos praktikuotoju :)

Antrus metus bandau uzsiaugint darzoviu is hidroponikos, praeitais metais truputi spejau uzsiauginti agurku, bet paskui del technologiniu problemu viskas nusprogo. Slideshow filmukas is 2016 sezono: 

 

Siemet vel bandau uzsiaugint darzoviu, bet vel panasios problemos, nesuprantu ko truksta augalams. Pomidoru stiebai tokie kaip guminiai, nera standus ir nelabai lapai suveseja. Ziedu yra pakankamai, vaisus mezga gerai, bet lapai ir stiebai nelabai kokie, gal zinot kokio cheminio elemento truksta ? :)

Naudoju sias trasas https://www.senukai.lt/p/universalios-sodo-geliu-darzoviu-trasos-baltic-agro-1-kg/3x8q. Ispradziu palaikiau apie 1500ppm, paskui kai pamaciau, kad augalai suprasteja tai pridejau trasu, padidinau iki 1700ppm. Kazkiek lyk ir pagerejo, bet netaip kaip turetu buti. Speju, kad siose trasose nera pakankamai vieno kazkurio cheminio elemento, augalai ta elementa sunaudoja ir pradeda skursti.

Betkokia Jusu nuomone bus man idomi. 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...