shaulinis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 pavariau vos ne kaip super mamose bet vat matot sumasčiau išsikepti cielą karpį, ir kaip tai įkvėpimo pritrūkau, internete naršiau, jokio tokio kimbančio recepto neradau. gal kas iš žuvininkų žinot kokį superinį receptą karpiui orkaitėje? Vyrišką kokį ASAP Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Nupirkti arba sugauti, arba iš kur nors gauti karpį. Karpį reikia įtrinti žuvies prieskoniais ir per naktį palikti. Išvirti ryžius, sumaišyti su razinom ir trupučiu petražolių arba rozmarinu. Prikimšti karpį, sutvirtinti smeigtukais. Paimti foliją, ant jos išdėlioti keletą citrinos griežinėlių, suvynioti tą dičkį. Ir kepti orkaitėje 180 laipsnių apie 40 min. Čia maniškė taip daro jau antrus metus. Skanaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 ryžiai su razinomis, įdomu. Šį kart jau sugalvojau dėsiu bulvių ir morkų. Beje gatavų prieskonių mišinių neneudoju, žuviai imu lauru lapų sukapoju smulkiai smulkiai (ant palangės laura auginu švieži tam geriau tinka) česnaką taip pat sutraiškau ir sukapoju, tada druskos, pipiru viską gerai permaišau, pertrinu, tokiu vat reikalu trinu žuvį Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 24, 2010 Na tai reikėtų ištrinti prieskoniais kokie kam pagal skonį, tradicijas, galimybes ir t.t. ir pan. šiaip su razinom skanu, aš tik jas ir tevalgau iš to patiekalo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 na jei sugalvotum nustebinti saviškę (arba įvaryti stresą, kartais ir taip suveikia) siūlau receptą Shaulinio karpis orkaitėje kadangi nieko labai labai internete neradau nusprendžiau daryti paprastai. Mano firminį prieskonių mišinį jau aprašiau, tai gi tokiu mišiniu ištrintą karpį palaikiau kelias valandas, į tą laiką pridariau sushi, nusiskutau kelias bulves ir morkas. Iš morkų padariau kažką panašaus į groteles (nekenčiu kai žuvis prikepa prie skardos) į tarpus dar šiek tiek citrinos ir laurų lapų. ant tokio patalo ir pakroviau dičkį. tada ripkutėm supjaustytos bulvės, truputis margarino, morkos..... kaip matot bulvių ir į vidų prikišau, taip pat ir margarino (sviestas būtu geriau bet reik su juo labai atsargiai, kad nesudegtu, taigi nerizikavau). 40 minučių kepimo iš abiejų pusių, tada dar 5 minutes IR iš viršaus su ventiliatoriumi (paprasčiau sakant skrudinimo). Kitą kartą darydamas apklosiu bulves folga, nes atviros per daug sudžiūva. tai vat gavosi tikrai gerai. Prie to karpio dar truputis salotų. Del padažo galvos sukti neverta, sumaišai majonezą su pomidorų padažu, patarčiau dar truputi truputi smulkinto česnako, bet čia jau skonio reikalas. Prie tokio patiekalo patarčiau lengvą raudoną vyną (bet kuris itališkas turėtu tikti) nes balti rizlingai ar šardone per lengvi. Skanaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 O iš kur karpis? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 O iš kur karpis? Iš Kaplių žinoma. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Iš Kaplių žinoma. Nors,kita vertus,žiemą geresnio ir nerasi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2010 tais laikais kai aš ten dirbau perspėdavo "vaikai tik tveniuosie nesimaudykit ba išbers kaip rupužes" na bet bent jau žinau ką valgau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Gruodžio 30, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 30, 2010 Nu zinai shaulini uzvedei varau pirkt karpio ryt kepsiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ekologas Paskelbta Lapkričio 30, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 30, 2014 as tokiu turiu savo tvenkiny kolkas ,bet klausimas ar skanu buvo ir neriebus ,juk dar dejai riebalu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
caperis Paskelbta Lapkričio 30, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 30, 2014 klausimas po keturių metų Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti