Donatas Paskelbta Gruodžio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 7, 2010 Ar tik panevezio cukru naudojate bitems? Buvo kalbos kad tik jis tinka, asmeniskai pats naudoju ivairu koks papuola ir baisiai skustis negaliu. Atseit kitu firmu blogai laikosi, surugsta ir pan. Asmeniskai as manau reikia tik negaileti cukriuko ir gerai pavirinti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rdiedas Paskelbta Gruodžio 8, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 8, 2010 Perku liepos - rugpjūčio mėnesiais kai būna akcijos kg kainuoja apie 2,3lt dedu į sirupą česnakų "iš akies" ir pelūno darau sirupą 1,5 kg cukraus ir 1 ltr vandens. O kokio gamintojo cukrų rinktis nežinau sau galvos tokiom problemom nesuku imu pigiausią Pavasarį taip kovo pradžioje nusiperku dirbtinio medaus ir cukraus pudros ir darau kandi tešlą. Taip maitinu apie 15 metų gal daugiau jau tiksliai neatsimenu Dėl rūgimo tai manau jei padarysi silpną mažiau negu 1 prie 1 tai gal ir surūgs Į uogienę kai verdi pridedi 1prie vieno ar daugiau niekad nesurūgsta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti