Jump to content

mtz 50l hidraulinis


mtz 50l

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...
kita beda, nepakelia hidraulis rotacines zoliapjoves. idomu, kas per velniava?

o tas nekėlimas staiga atsirado ar kaip? lengvesnį daiktą pakelia ar ne? Užfiksavus padargas greitai leidžiasi ar ne? Ant priverstinio kelia ar ne- t.y. kalade po pricepu ir bandyk patį traktoriu pakelt. Pastačius paskirstytojo rankeną i plaukiojančią padėtį su rankom eina pakilnot šlaunis ar ne? Atsakyk į šiuos klausimus ir manau pagelbesim.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

mtz 50 pavasari pakeiciau tepalo siurbli. Pries menesi dezute.Issiploviau filtra. viskas buvo ciki, dirbau su frontaliniu, kroviau zalius rulius, rankeneles mete, kele lengvai. veliau kraunant siena pastebejau, jog norint kad ismestu rankenele, reikia duot nemazai gazo, bet dar buvo puse bedos, apsidirbau, 200 ruliu sieno sukroviau.....nzn kas jam uzplauke, sukom rulius, tai net vyniotuvo nepasuka, vos vos judina :icon-eek: kai gerai gaza uzlauziu, tada meta rankenele, tai vyniotuvas net osia kai sukasi, bet anksciau taip pat dirbdavau laisvom apsukom...na bala nemate, sakau reik siena susivezt, nuvaziavau i lauka, siaip ne taip pasikroviau, parvariau namo, kelis iskroviau, o toliau krautuvas - vos gyvas, reikia lauzt juodai gaza....tuscio nepakelia be gazo...juk taip neturi but. Issiploviau apsaugini - tas pats. paverziau -0 sveiku. Tepalo yra, nzn koks cia bajeris pasidare...mazgai nauji, tepalas normalus, nz nuo ko pradet. Patarkit chebra, gal kam panasiai buve...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradzioj gal vel filtra pazek..

Ar yra skirtumas siltas - saltas, geriau kelia ar jokio?

saltas visada geriau, tepalas tirstesnis, bet kad ten nedarbas, kazkur kazkas stringa, o kur tai velniai zino...

siulau islupt atbulini voztuva is paskirstytojo, ir su zelionka ant vailoko nupoliruot...iki veidrodzio. gal tas grybauja.... :eusa-think:

dar variantas, gal siurbliui kazkokia guma viduj pramuse....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

gali buti papuole nesvarumu po apsauginiu voztuvu.o jei smarkiai dirbai su hidrauliu tai gali buti ir siurblys damustas, nes budavo jei koki prastesni siurbli uzdedi dvi savaites teatlaiko,

isdraskiau siurbli. Kaip tekielas. salnikas sujiobytas, dantraciai kaip per smirgeli praleisti, ryt desiui nauja, kitaip nebus, turiu du senus, bet kad is senos bobos mergaites nepadarysi. Atlaike 2 menesius, sukroviau 300 ruliu nepilnai. Tiek ir dirbo. Siurblys made in ukraine.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...