Jump to content

Krienai


ringaudas

Recommended Posts

... kaip juos isnaikinti,kai ju jau nenoresi auginti.Kaimynas turi pushektari(laimei atskiras plotukas),ten jie savaime uzsiveise,neima ne roundapas,nupurski kita met vel ju pilna. :icon-evil::D

Raundapas nors ir universalus, bet skirtas daugiau varpinėms naikint. Reikia žiūrėt, kas iš plačialapėm skirtų geriau tinka - banvelai, lontrelai, stompai, starane, mcpa visokie...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

krienas idomus augalas, o is jo padaryti normalu sutarkuota kreina sugeba tik seni zmones :) kodel? ogi todel, kad reikia 30 metu bandyti, ir tik tada galu gale surpanti ka reikia daryti, kad krienas isliktu baltas ir macnus ilgesni laika.

kiek teko dometis, tai iskasus kreina tamsiai reikia palaikyti kazkoki laika, nes jei tarkauosi is karto gausis s.. prideti kazkoi tai labai nedideli kieki acto ir panasiai.. zodziu padaryti gera kreina yra menas. todel perku is vienos surastos bobutes turguje jau 4 metus.

siaip turguj tai krien saknys man atrodo 4lt/kg ar kazkas tokio, na tai didmena gautum koki 1 lt manau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Krienus superka Vilniaus konservu fabrikas. Bet jiems reikia laaabai stambiu dideliu ir nemaziau kaip 100kg priduoti po 1.20Lt/kg. Bent jau pernai tokia kaina buvo. O kaip siemet bus tai nzn. Kaskada bandem pasiulyt krienus pries velykas,tai sake,kad paskambins, bet taip ir nepaskambino,kai veliau suzinojau,tai atsiveze is svetur tu krienu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 8 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...