Jump to content

Mobili lentpjuve


Rulis

Recommended Posts

Jeigu butu renkamas bukiausiu isradimu (irengimu) desimtukas, tai siam daiktui duociau pirma vieta.

Argumentai: palygint pvz.: juostinio gaterio ir motorinio pjuklo daromus takus medyje, kiek geros medienos paversi pjuvenom. Antra kokia lenta baisi gausis (atsibos su oblium drost). Trecia motorini pjukla, padarydamas viena isilgini pjuvi kad ir 6 metru ilgio, "pasendinsi" jei ne viena diena tai puse tikrai. Ir t.t.

Jei nori naturoi isbandyt paimk koki apie metro ilgio postori basli pastatyk stacia ir perpjauk pusiau ir manau klausimu nebeliks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vat vat kas man ir įdomu - nesiruošiu 20 namų statyti su tokiu daiktu, bet kelias lentas išpjauti gi lentpjūvės nesikviesi. Be to yra su elektra problemos, nes sodyba užkampyje geram. O rąstą išilgai bandžiau pjauti ir visai nepatiko kaip gavosi, todėl ir įdomu, kaip procesą palengvinti ir rezultatą gauti geresnį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 11 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 6 metų...
  • po 1 metų...

Atsirado :) tik as naudoju 'farmers m8'.lentu kokybe gaunasi tikrai gera,tik labai geras gateristas su astria ir sureguliouta juosta gali tokias ispjaut.tiesa,gateris pjaunagreiciau,bet ir cia yra elektriniu pjuklu pasirinkimas,tik jie perdetai brangus.pati rema tai nesunku pasigamint ir patiems,jokiu aukstuju technologiju cia nera.as pjaunu su paprastu stih,naudoju ta pacia pjovimo juosta,tik uzdedu "ripping" tipo grandine.skirtumas tarp grandiniu yra ju uzgalandinimo kampas.kuomet skersiniam pjovimui apie 30 laipsniu,isilginiam apie 10.bet cia tas pat kaip ir su diskeliais diskiniam pjuklams.dideliam projektui gateris butu greiciau,ir galbut pigiau.bet neskubant,ir savo reikmems pilnai pakanka ir tokio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...