Jump to content

gal kas turit pasistates angara is siu variantu?


stauga

Recommended Posts

  • Atsakymai 50
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Aron group irgi labai brangus.

Nors dar nestaciau, taciau neseniai skambinau i baltijos angarus.Tai kaina, Q formos ~120lt kv/m, aisku kainos keiciasi.Pastatymas (pamatai ir satyba) 15% medziagu kainos.Kaina tikrai patraukli, siemet bandysiu kazka ziureti. :D

120 lt/m2 grindu ploto ar sienu ir stogo ploto, jei tokia kaina uz grindu plota tai paciam turbut ne terliotis neverta, nors pats vistiek visada padarai pigiau, vien jau darbo saskaita

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

tai visi jie varo is statu ir su dideliu antkainiu! as pats norejau toki statyti ir buciau parsisiuntes toki angara tiesiai is gamintojo (is amerikos), bet niekaip negaunu statybai leidimo.norejau statyti 330 m2 ferma ir man kainu skirtumas gavosi apie 40000 lt.tai patys darykit isvadas!jeigu kam reikia tai galetumem bendradarbiauti!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...
tai kokio tipo angara statyt kad butu funkcionaliausias grudam supilt?

Idealiausias variantas grudams laikyt: http://img207.imageshack.us/img207/4084/1001563big.jpg

Jeigu 12m plocio uztenka tai ant projekto sutaupai,skaitosi nesudetingas statinys dar. Siuo metu esam uzsake projekta 24x35 sandeliui,tai kaina 17tukst su pilnu projekto padarymu,suderinimu ir statybos leidimo isemimu. Jeigu i 12m ploti isiteksi,tai 10tukst manau nevirsysi projektui. Paziurek kokia technika po sandeli vazines,kiek erdves reikes,ir spresk kokio dydzio tau reikia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kad grudu spaudima atlaikytu,reiktu tau paciam rupintis,cia tik pastata dengianti skarda, uz tokia kaina nereik noret :D kad grudus laikytu galima sakykim viduj prie konstrukciju det Z profili kas koki 20cm,butu tvirta atrama,ir prie jo sukt skarda,tada turetu laikyt. kiti ukininkai patys susimasto visokiu dalyku,kas osb plokste suka, kas gelzbetonines plokstes susistato ir pan. yra ir tokiu variantu,kad galima vadinamaja "grudu siena" daryt, kai tiesiog dedasi skarda kurios vidury yra plieno lakstas,tada nieko nebereikia daugiau,bet tokia skarda labai brangi,jei nesumeluosiu apie 100euru uz kvadrata eina kazkur :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...