Jump to content

MTZ variklio remontas


wamen

Recommended Posts

nenoriu naujos temos kurt tai cia paklausiu, 892 belarusui nelaiko priciepo ir jis dar nesifiksuoja kaip senuose mtz, uzsifiksuoja tik iskelus iki galo, o man reikia kad mazdaug ties viduriu uzsifiksuotu, ka daryt??? gal pakelt iki tos vietos ir siurbly isjungt tada gal nesileis priciepas?

Siurblys, nieko bendra su priekabos laikymu neturi, visa tepalo valdymo vaidmeni atlieka paskirstytojas, Reiktu issitraukt apsaugini voztuva, ant jo buna griovelis, vadinamas ziedas, arba pakeist visa voztuva , arba ta konusa ant stakliu, praslyfuot.Jei nepades perjungt ant kitos sekcijos, slangas. Jei ir tada rezultato negausi, as keiciu visa paskirstytoja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turi omeni hidraulika ar mechaniskai nesifiksuoja?jei hidraulika, tada vienareiksmiskai hidraulinio uzrakto reikia. Tokie dalykai naudojami rulonu griebtuvams meslo sakem ir pan, kad kiek praziojai tiek ir laikytu. Nuvaziuok i kokias hidraulines sistemas ar pan ir tikrai parinks ko reikia

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

susiregulevau purkštukus ir dabar gerai žinau,D240 5skylutėm o SMD 4skylutės ir skirtingi kampai :icon-wink: bėje D50 126atm.spaudimas :icon-wink: žinoma manau jai staigei reikt tai ir SMD statysi :icon-cry: tik tada reiktu visus keturis :icon-wink:

ar cia tiksliai zinai, kad D50 reik 126 atm.? as girdejau ,kad reik 165 atm.,ir dar gal zinot del ko kuras nusesta bielkiui, ar gali but siurblio kalte?,visa kita tvarkoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sudejus panasaus modelio purkstukus, traktoriai eis, bet nenustebkit, jei nukelus galvas rasit issilydziusius stumoklius, sutrukusias fors kameras, idejius kitus purkstukus , pasikeicia pats degimo fakelas, temperatura irt.t.....Patarciau maziau eksperimentuoti tuose vietose, nes tikrai turesit reikalu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...