Jump to content

Metalo apdirbimas


bLiudas

Recommended Posts

naudoju dvejas tekinimo ,frezavimo,grezimo ir atpjovimo stakles.Viska pasidarau pats.Irankius perku dazniausiai is turgaus(Siauliuose),buna zmogus,kuris visad prekiauja irankiais.Mainimui nieko daug neturiu,nes anksciau ar veliau viskas susinaudoja.

Žiūriu kraštietis būsi, kur tikslau randiesi, ( gali į PM) gal kada pabendradarbiausim, o tai su tekintojais pas mus silpnai :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Didziuju tek.stakliu marke 1k62,grezimo "praktika",frezavimo persidariau is cilindru istekinimo stakliu,kitu tiksliai neatsimenu.Gyvenu is ukininkavimo.Metalo apdirbimas pagalbinis verslas.Pasidarau viska sau,o turint laikui padedu kaimyniniams ukininkams.kieno gamybos irankiai (sriegpjoves)?

.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
  • po 6 mėnesių...

Manau jog ukininkui tokiu per kais :) Su jomis pakankamai didelius daiktus aptekint galima. Aisku masinos stabdziu disku neiveiksi, bet metriniu ar storu velenu tekint irgi daznai neprisireikia. O ivorem ar varztam pasidirbint tai pacios tos. Ju beda yra ta jog terminis dylanciu daliu apdirbimas prastokas, neturi skersines pastumos, bet bandyt panasias teko, dirbt smagu :)

Siaip PROMA siulo ne pacias geriausias kainas. Reiketu paziuret optimum, somatec ir dar kelis "gamintojus". KAip as suprantu jos visos gaminamos kinijoj, tik uzsakovai (del to ir pavadinimai bei kaina) skiriasi. Kazkaip konstrukcija ir matmenim is pirmo zvilgnio sie daiktai identiski.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pagrinde kad galėčiau kokį varžtą , įvorę, štucerį ar špilką pats nusitekint tokių ir reiktų. Teisybė dabar apie tekinimą ne kažin ką teišmanau, o ir prie staklių teko stovėt kokius 12metų atgal mokykloj.Buvo ten tokios nedidelės rusiškos metalui tekint. Va kažką panašaus ir bandau ieškot, nes jau pabodo dėl kokio ,,niekalo,, nuvažiavus pas tekintoją maldaut kad kuo greiciau padarytų. :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...