Jump to content

koliarus

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

koliarus pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Dėl vieno sutinku kad bus sunku surasti bendraminčiu nes pasitikėjimo nėra o apgauti yra daug kas mėgsta čia tiesa. Pinigus nerinksiu kiekvienas perves už savo prieke ir priedus pats į tekėjo sąskaita. Taip tiesiai iš gamyklos aš nepirksiu o pirksiu iš atstovu (kurie prekiauja daug firmų traktoriais) Konteineri nebūtinai visa reikė pilna pirkti ne vienas aš siunčiu į Lietuva tai firmos suformos konteinerį kiek reikės aš tiktai užmokėsiu už savo užimtą vieta. Ačiū tiems kurie parašė dėl kinietiškų traktorių savo nuomonė ypač savininkus. Rašykite dar kas turite šitą techniką.
  2. Nesutinku su Jumis Aš pirksiu traktorių pas viena iš stambiu įmonių Kinijoje kuri prekiauja gal 10 pagrindinių kinų traktorių gamintoju. Lietuvoje gali buti tas atstovas man niekas neuždraus padaryti pirkinį iš tos firmos. Bet man nereikės dar permokėti 8000 - 10000 už traktorių. Modelius aklai neperku viskas jau yra apžiūrėta. Kam yra įdomų konteineris kainos iš Kinijos su prekių pakrovimu (plius minus) 1700 doleriu muitas dokumentai priklausomai nuo pozicijų bet tikrai ne kosmine kaina atvežimas į Vilnių konteinerio (plius minus) 1200 lt. jeigu atsiras norinčiu ir nebijančiu rašykite pabandysime susitikti Vilniuje ir visas detalės aptarty. Rašykite
  3. parašyk į asmeninį atsiusiu kainas ką gavau. Bel Europos paramos nežinau pas mane ūkis mažas nenoriu tu Europos pinigu ir jų paramų nes ten tikrai rėmai labai siaurus. Korėjiečiai brangus labai o tiesiai iš Korėjos nežinau nebandžiau dar tu turi omeni Kioti? ir panašiai ? Reiktu pažiūrėti tiesiai pas korėjiečius. Dėl detalių problemų nebus kaip man vienam servise sakė kad Lietuvoj ištekinti gali viska. Vat laukiau atsakymo iš vyrukų kurie rašė kad jau remontavo jau traktorius bet kiek supratau bėdų nebuvo su detalėm. Plius yra atstovu plius internetas o pagaminti jie gan elementariai tik aš noriu sau nuo 20-50 HP traktoriuko galingesniu nežiūrėjau. Norėčiau kad butu daugiau norinčių nes i konteineri lenda 8 vnt. jeigu dar padargas imti tai jų tilps mažiau tai atsiuntimas ir visos procedūros kainuotu pigiau visiems.
  4. Gal yra norinčių užsakyti tiesiai iš Kinijos sau traktorių?????
  5. O sankaba jau keitet? Kaip ten daug reikalu? Skelti traktorių pusiau reikia kaip ir visus tai kaip pavyko suremontuoti ??
  6. Laba diena na va jau įdomiau pasidarė gavau aš pasiūlymus iš vienos kompanijos tai jeigu kam įdomu rašykite atsiusiu su kainom. Sužinojau dar kad rimtesnis iš kinų traktoriukas kuris eina eksportui yra Jinma ar sutrumpinimas JM turi visus sertifikatus jis. Yra ir atstovas Lietuvoje už Kauno reikės kada nuvažiuoti jį pabandyti. Malonu kad atsirado piliečių kurie pasidalino informacija apie traktoriukus. Noriu tik patikslinti tokį dalyką ypač kur jau turėjo problemų su sankaba ar įmanoma rasti dalių ar pritaikyti iš kitu detalių. Mechanizmai yra paprasti ar kažko sudėtingi kad negalima butu kažką pačiam padaryti. pas mane ūkis labai mažas reikės užarti 2 ha žemės ir į mišką nuvažiuoti malkų atvežti (sausas miškas ne pelkės) ir prie namu daržą frezuoti užtai ir noriu paimti nauja knietį negu jau 15 metų japoną naudotą. noriu dar paklausti ar vikrus yra traktoriukas (apsisukimo laipsniai)? Ačiū laukiu dar daugiau komentaru šią temą.
  7. Taip sutinku su jumis bet keista kad nerašo nei vienas asmuo kuris juos turi. Nes kaip ir rusiškus visi keikia bet dauguma ir dirba su jais nors ka nepaklausk tai visi sako kad blogas bet dirba su juo. Šeip tie pirmi turėjo pavadinimą europad, lovol, dong feng populiariausi. Dabar jau atsiranda tokiu kuriu as net negaliu surasti info internete Mano nuomone apie juos buvo irgi nekokia iki tol kai aš neužlipau ant juo ir nepravažiavau (aišku arklys save parodo darbe o ne bėgiojant po pieva) tikrai yra firmų kur smagu pažiūrėti ir pravažiuoti O iš viso to reikalo jeigu palyginti techninės charakteristikas tai nieko nenusileidžia europiniam variantui (dar galiu netgi pasakyti kai kur ir lenkia) o šniakant apie kaina tai per pus ir daugiau yra pigiau Skaičiau atsiliepimus apie traktorius virš 80 Ag tai visi patenkinti traktoriais Bet mane domina būtent mažesnio galingumo traktoriukai. Žinau kad Klaipėdos pusės ūkininkai pirko tiesiai iš gamintojo kelis. Dar karta ačiū visiems kas rašote ką žinote ir ieškau tu kurie norėtu pabandyti nusipirkti tiesiai iš gamintojo ar juo atstovo.
  8. o kas tien buvo blogai pas ką matėte kinietiškus traktorius?
  9. supratau na yra tokia galimybe nuvažiuoti ir tien bet man te reikia max. 60 arklių tai negalėčiau pavadinti rimta technika. matau kad lietuvoje ar nenori niekas dalintis info ar neturi kinietišku traktoriu nors tie kurie Lietuvoje parduoda kinetiškus traktorius tai parduoda i mėnesi min. 20 traktorių galia nuo 25 - 80 ag. Atsiliepimu tik vienas pa kol kas. Taigi Ieškojau bendraminčiu gal kas nori dar nusipirkti kažką panašaus sau kad siunta kainuotu pigiau. Ir kas turite kinietiškus traktorius parašykite pirmus kinietiškus naujus traktorius pardavė daugiau negu 8 metus atgal bet nekas nerašo ar verti dėmesio ar ne traktoriukai. suprantu nėra kada rašyti dirbti reikia darbymetis bet jeigu nesunku parašykite kas ką žino ir su kuo susidure Busiu labai dėkingas
  10. Laba diena Noriu nusipirkti 40 - 60 HP tiesiai iš Kinijos sau traktorių su padargais. Gal kas turite patirties dėl atsiuntimo. Su kuo galima vesti reikalus. Garantijas ir kitus reikalus. Ieškojau bendraminčiu gal kas nori dar nusipirkti kažką panašaus sau kad siunta kainuotu pigiau. Rašykite prašome kas jau turėjo patirties ir jeigu kam idiomų pabandyti atsisiųsti sau techniką.
×
×
  • Create New...