Jump to content

Ernestasd

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevezys

Ernestasd pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ernestasd

    Triusiu voljerai

    Virinu plastmasę - Polypropileną(PP), Polyetilena (PE). Turiu įvairių lakštų dydžių ir storių. Galiu pagelbėti jei reikia.
  2. Ernestasd

    kukuruzai silosui

    Ar yra mažesnių kiekių pirkti kukurūžų sėjai nei 30kg maišais? 30a lopynėlį noriu pasižėti kokių rezultatų galima sulaukti. Sėčiau 3 skirtingas rūšis.
  3. Agurkas 2-3 savaičių , be jokių megavoltinių.. Tik darbinis tirpalas , tinkami spektrai, tinkama temperatūra, naturalūs šaknijimosi preparatai. Su dabartinėm žiniom galėčiau daug greičiau pasiekti didesnio ir greitesnio rezultato.
  4. Jeigu jau parašiau kad prie 100w vyksta "kažkas" kodėl nusprendei "Pagal mano teoriją" kad niekas nevyksta prie megavoltinių įtampų? el.žiebtuvėlis sukelia daug voltų, tai tikriausiai paspragsinęs šalia sėklos sulauksi geresnių rezultatų
  5. Dar atsakymas būtų kodėl DC ,o ne AC ,tai amperai daro visą efektą o ne voltažas. Tad prie mažo voltažo DC su didesniu Amp pasiekiami geresni rezultatai nei AC su dideliu voltažu ir mažu amepratražu. Juk motoras elektrinis sukasi nuo voltažo, o jėga ateina su amperais. PS.Todėl mūsų visi elektriniai įrankiai sukasi greičiau nei pas anglus su 110v, bet juos deda storesnius varinius emaliuotus laidus į rotorių nes daugiau prateka amperų ir būna didesnė jėga.
  6. Nu pateorizuokim.. 10 kv AC , tai per 50 sekundžiu bus minusų ir pliusų.. Tai sėkla esanti vidurį viso ciklo turi būti drąskoma į šalis. Tai gaunasi kaip kokia gliaudamoji sistema, ne daiginimo. O prie DC, tai viena pūsė bus paveikta kita praktiškai tos srovės nepaveikta, tik bendrą kažkokį deformacinį poveikį. Jeigu paliksi tarpą 5cm DC ir 10 kv, tai greičiau nugalabys visus esančius mikrobus ir gyvybę esančią viduje sėklos. Ligoninėje yra gydomi įvairūs lūžiai panašiu principu su magnetine rite. Tai ten kiek pamenu 100w jau sukelia kraują spirgsėti gyslose. Aišku po kokių 10min neiškarto
  7. Viskas vyksta mikro lygmenyje, tai čia kuo didesnis kilovoltazas tuo didesnis kiekis būtų 'pragliaudomas' per trumpesnį laiką. Tad nėra prasmės kišti didelės galios. Čia viskas yra eksperimentiniam lygmenyje. O ne kokiam patvirtintame ir užpatentuotame kur visas pasaulis naudoja. Tad pasižaisti namų sąlygomis vienas ha su tokia technika ir kitas ha be tos technikos ir rezultatai aiškūs. Vieni turi ankščiau sudygti kiti turi po kokių 4-7 dienų sudygti vėliau. Ar sunaudota energija atsiperka rezultate - nežinau. Kokios įtakos turi tolimesniam augimui irgi nėra aišku.
  8. Ernestasd

    Generatoriai

    Iš kokios čia knygos šviesta?
  9. Ernestasd

    Kalakutu auginimas

    Gal yra pardavėjų netoli Panevėžio? Reikia kalakutų kiaušinių perinimui.
  10. Perskaičiau tą straipsnį, tai čia dvi skirtingos technologijos. Temos autorius klausia apie infraraudonuosius spindulius, tad mano atsakymas teisingas. O atsakant į Jūsų straipsnį, tai ten yra naudojama nuolatinė srovė su minusu ir pliusu. Sėklos yra paveikiamos elektronų kaita, kuri vyksta kaip pvz du magnetai. Per vidurį leidžiamos sėklos ir tamprumas tarp dviejų magnetų paveikia viduryje esančias sėklas. Kadangi sėklos yra skirtingų dydžių ir skirtingų storių gildelių visiem ta pati technika gali nepadėti. Kalbant apie tą patį kineskopinį televizorių, įjunkite televizorių atsineškite magnetą pridėkite prie ekrano stiklo ir pajudinkite ir matysite kaip juda visi elektronai. Spalvos keisis, kraipysis vaizdas ir t.t
  11. Kokiais dar elektronais tiesioginė elektros srovė nėra duodama. Per atstumą sviečia diodas su 700nm bangos ilgiu ir tiesiog momentaliai yra prabrėžiamas mikro įtrūkimas sėklos gaubtelyje. Pliusas tas, kad atitaikius sėklos kiekį, apšvietimo stiprumą ir laiko trukmę švietimo, rezultate gausit daigesnias sėklas. Priešingu atveju prarasit sėklas. Pats esu pasidaręs tokių aparatų, daigumas ženkliai didėja. Be šitų infraraudonųjų spindulių yra dar nemažai variantų kaip daigumą suaktyvinti.
  12. Greičiausiai pažeidžiamas sėklos kiautas. Palengvina dygimą.
  13. Auginau hidroponiškai augalus, galiu pasakyti, nebepaistykit apie skonį ir kvapą, ar dar kokią nesamonę. Ar žemėje augo ar hidroponiškai, neatskirsi. Dėl vaisių gausumo galimi rezultatai tiek žemėje tiek hidroponikoje. O dėl auginimo su lempomis, tai elektros išlaidos ir lempų išlaidos. Lempos keičiamos pagal deklaruotą valandų tarnavimo laiką. O dėl darbinio tirpalo, man atseina apie 4 lt pagaminti 500 litrų darbinio skysčio.
×
×
  • Create New...