Jump to content

krumai

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

krumai pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Sveiki,toks klausimas iškilo beskaitant ir bežiūrint naujienas,žmonių pokalbius...Ar dar verta užsiimti ūkininkavimu? Ar likę pelningų sričių? Supirkimo kainos tiek grūdų,tiek mėsos,tiek pieno yra juokingos,tad ar verta dar žiūrėti į šią sritį?
  2. krumai

    Darbo siulymai miskuose

    Tvarkome sklypus: - avarinių medžių pjovimas - medžių pjovimas - miško pjovimas,tvarkymas,vėjovartų tvarkymas. - žolės pjovimas trimeriu - krūmų pjovimas - kelmų rovimas - melioracijos griovių tvarkymas - malkų pjovimas,skaldymas Galime išrašyti sąskaitas. 863826538.
  3. krumai

    Išmokos 2014-2020

    Gal galit kas nors šitą paaiškinti : susietoji parama už daržovių uždarajame grunte auginimą – 419,50 Eur už arą;? Tai čia kaip suprantu už auginimą šiltnamyje ar ne?
  4. http://asu.lt/viesai-skaitomu-paskaitu-ciklas/ gal kažkas susidomės
  5. krumai

    melioracijos grioviu tvarkymas

    Gal kas neseniai tvarkesi griovius? Kaip su ismokomis? Ar galima paimti tvarkyti ne tik tuos griovius kurie eina per tavo zeme,bet tarkim ir kitus?
  6. krumai

    Darbo siulymai miskuose

    Sveiki,ieskau zmogaus kuris galetu suvezti nupjautus krumus is melioracijos grioviu,Panevezio rajone,Gustonyse ir Naujamiestyje. Vieno griovio ilgis 500 metru,kito 850 metru. Darbo manau vienai dienai butu. Parasykit asmenine zinute arba susisiekit telefonu +37063355231.
×
×
  • Create New...