Jump to content

rimas123

Nariai
  • Pranešimai

    155
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario rimas123 paskelbtas turinys

  1. Šiaip kažkas rašė, kad jei lūžo velenas , ardai variklį ir renki naujom dalim, tiek velenas tiek švaistikliai, o toliau žiūri pagal susidėvėjimą ir keiti. Pakeičiau švaistiklius , geras žmogelis parodė kap išsverti ir ką kad tepaluots važiuoja kast bulvių, spaudimas apie 5. Kai padirbs parašysiu,
  2. Na čia forume skaičiau kad neveinam buvo lūžes velenas ,o ar buvo tokia problema , kad švaistikliniai indėklai kai suverži laisvoki . Naujas velenas , nauji indėkai, o spaudimas tik vos 1,5. Gal sakyčiau keist naujus švaistiklius, nes kai lūžo velenas galėjo palenkt švaistiklį. Ar nebuvo kam tokia problema?
  3. Na man tų metkų, nereikia tik jei būčiau parašes kaip nustatyt degimą tai būt paraše kad pagal metkas , o jų ten nėr nes škivas velnias žino nuo kokio pupso. O dabar konkrečiai parašė kaip ir labai dėkingas.
  4. Sveiki, turiu problema nustatyt degimą t25 ant skivo nėr metkų, gal kas galėtų tiksliau paršyt kap nustyt degimą . Dėkui.
  5. rimas123

    Česnaku auginimas

    O kur galima įsigyt? Nes net smulkioms sėkloms sėjalkų nelabai , kas veža.
  6. rimas123

    Česnaku auginimas

    Bet ar jų yra ir kur nes kiek klausinėjau niekas netur , tik prie traktoriaus kabinama. Nelabai suprantu kodėl toks pažiūris į smulkius augintojus.
  7. rimas123

    Česnakų auginimo technika

    Nebent vienvage ir tai mažesne . Tolygiai nesumėtys ir tai manau reiktų vienam ant kaušiukų dėliot.
  8. rimas123

    Česnaku auginimas

    Ar beicavimas apsaugo nuo puvimo ir pelijimo. Nes ne pas vieną mačiau supelijusius . Džiovinimo sąlygos pas visus skirtingos.
  9. rimas123

    Česnaku auginimas

    Siūlau kai pagauni priduot tegul teisia , rauna ne kokie alhašai , turginkai, jie turto turi bus ką prisiteist. Sumuši pats kentėsi , nes priduos kaip sužalojimą. Man daug sykių yra bande , bet aš dažnai reik nereik važiuoju į laukus , kaip skėrius nubaidau, šiaip geriau sodint kad nuo gerų kelių nesimatytų , na aš kalbu apie didesnius plotus (iki 0,5ha). Turiu klausimą ar čia iš kvailumo ar jau metas imti česnakus nes jau pasipylė skelbimai , kad parduoda, turguose parveštiniais seniai prekiauja. Buvau naktiniam turgui Lietuviškų dar nėra, iš Lenkijos bazių pilnai.
  10. rimas123

    svogunai

    Dėkui, bet man šiais metais vėl nesudygo. Kažką ne taip darau.
  11. Nesudygo sėjimas , noriu persėt ką reiktų rašyt ar taisyt deklaracijoj
  12. Dėkui Paula. Apsisprendžiau pirksiu busą. Su mažesne rida.
  13. Dar turiu klausimą kas geriau ar krovininis busas ar kietašonis ? Nes tentinis žiemą per šaltas , ruošiuosi daržoves vežiot .
  14. O galiniai tiltai kurių patvaresni. Šiaip turiu pezo berlingą šiaip gera darbinė ir ekonomiška , bet tik tusčias dėžutes vežiot , nes jei pakrauni apie toną tai kitą kart neatsitiesia , torcionai nelaiko. Šiais metais žadu vežiot jau po dvi tonas tai reiktų rimtesnės . Todėl nežinau ką pasirinkti. Kategorijas turiu, bet pirkti virš3,5t jei vežiosiu iki trijų manau neapsimoka. Kas geriau ar viengubi ar dvigubi ratai gale ir kas geriau busui galas varomas ar priekis.
  15. Norėjau paklaust , gal kas turi krovininį mikroautobusą iveka , kokios bėdos?
  16. Ar kas naudojat lesalams sėmenų ar kanapių išspaudas?
  17. rimas123

    svogunai

    Sveiki,norėjau paklaust kokį galima naudot herbicida svogūnams iš sėklų?
  18. rimas123

    Sėklų pirkimas internete

    Ar šiais metais kas nors jau pirko sėklas internetu , gal ką galėtumėt rekomenduot.
  19. rimas123

    Morkos

    Sveiki, norėčiau paklaust kur perkate morkų sėklas. Žadu sėt 0,5ha , domintų lygios ,ilgai išsilaikančios ,bukais galais , sultingos.
  20. Sveiki , t25labai laisvas vairas , ką daryt, reguliavimo vašta išsukau išsisuko daug , kas dar galėtų , būt .
  21. Neturiu tiek laiko skaityt visą temą , bet gal kas žino kaip gydyt kai vištos sloguoja , kelios sloguoja ir ko trūksta kad jos tokios "glušos" , vienos energingos laksto , kasa, kitos slampjnėja kaip sirgdamos. Atrodo visko gauna:grūdai , kombikorma , mineralai į vandenį, tarkuotos morkos , burokai, dynių, žvyro, kartais papildomai kalcio.
  22. Yra "Kauno grūduose" mačiau, o šiaip Kauno bazėse 13 ir t.t. sandėliai, o šiaip pas "sanitarus" duodi eurą visą maišą jų atvelką , ta prasme tie kur po šiukšlines rausesi. Dar jei prekiauji turgui paprašai žmonių geranoriškai atneša.
  23. rimas123

    Česnaku auginimas

    Ar prieš sodinima mirkote česnakus ir kame.
  24. rimas123

    braskininkai

    Kaune urmo bazė , prie daržovių turgaus, 13 ir taip toliau sandėliai.
  25. rimas123

    mulčas

    Aš taip pat šiaudais ,pjuvenom bandėm , bet uogos apsivelia ,nupjauta žole kaimynas bando ir kai pradeda pūt klampoja po ta juksą,uogos taip pat žole apsivelia, dėl trašos galimą tą pačią žole parauginti ir laistyt tik nepersistegt nes gali nudeginti.
×
×
  • Create New...