Jump to content

Dzūkija200

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus-Lazdijai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Dzūkija200 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Lietuvos Juodgalvės ( su kilme ) ir romanovo " veislės" bei mišrūnai. Bet linkstu link stambesnių mėsinių.
  2. Geriau jau turbut pirkti dziovintus ir impregnuotus. Pats pernai dariausi tvora, 1,25m aukscio tinklas, tai kuolus pirkau 2m ilgio 80mm diamentro, ileidi i zeme, kad uztektu tinklui +5cm.
  3. Gal kas is forumieciu galetu suteikti daugiau informacijos del minetos dvigubos paramos nuo 2014m. Galvojau teikti paraiska dar siais metais iki gruodzio 13d., taciau dabar nesu tikras, ar verta, nes jeigu tiesa, kad nuo kitu metu pagal sia programa parama butu 3000E vietoj dabartiniu 1500E, tai gal verta butu palaukti. Tiesiog gal kas domejotes ir turite tikslesnes informacijos, nes bent jau NMA puslapyje tokios info kaip ir neradau.
  4. Dzūkija200

    Patiekalai iš avienos

    Mes taip darėm: marinavimui česnako, mėtos, kalendros, druskos, lauro lapelių ir maltų pipirų, palaikai pavartydamas šaldytuve pora savaitėlių (aišku, priklauso nuo dydžio) ir pakabini pėdkelnėje (tik ne spintoj kokioj, turi oras aplinkui cirkuliuoti), po savaitės jau gardžiuojiesi
  5. Sveiki, augintojai, šiais metais užsiauginom žąsų ne tik sau, bet kažkiek ir pardavimui turim. Domina, kaip sekasi jums parduoti savo žąsis, pirmas kartas, kada turim ne tik sau, bet ir pardavimui , todėl pastovių pirkėjų dar neturime. Labai įdomu, kaip sekasi ir kam parduoti Dzūkijoje ( apie Alytų, Lazdijus, Prienus), įdėjęs skelbiu.lt po 20-22 litus už skerdeną, bet nepasakyčiau, kad labai daug skambučių susilaukiam. Augintos sau, todėl visada vaikščiojo po pievą laisvos, savo grūdai, daržovės, todėl nemanau, kad kaina per didelė (peržiūrėjau ir kitus skelbimus, kas ir kiek prašo), nes darbo ir išlaidų tikrai daug. Būsiu dėkingas, jei pasidalinsite savo nuomone.
×
×
  • Create New...