Jump to content

Egis S

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Egis S pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Egis S

    Grūdų kainos?

    Jus sitas kainas paziurejot kur 2016m derliui fiksuoti, o dabartines vienos is baisiausiu rinkoj. Aplamai simet LA palaikinejo smarkiai zemesnes kainas nei kiti supirkejai.
  2. Kokios nuomones apie trasu barstykles, kas geriau ar naujas Lenkas tipo Akpil, Unia... ar deveta 12-14 metu Amazone, Bogballe.... uz panasius pinigus ?????
  3. Atrodo i auksto slegio siurbli, bet tiksliai nepamenu reiks paziuret
  4. Bandem pakeisti ir siurbliuka i nauja, deja nepadejo
  5. Ismetem is sistemos pirmini filtra, visa kita palikom, prastove dvi savaites kuresi. Dojus atveze visa nauja pirminio filtro bloka, vistiek matosi kad oras eina ir nesikure po keliu dienu. Uzdejom nuo masejaus filtro bloka vistiek eina oras. Pries pirmini filtra ar is bako ar is kibiro oro nesimato, atsiranda po jo. Nesamoniu muzejus (:
  6. Auksto slegio sistemos netikrinom del sandarumo, mat oras lyg ir po pirminio filtro atsiranda, net zemo slegio siurbliuko darbo garsas izduoda, kad yra oro.
  7. Atrodo, kad taip nuo bako pilnumo nepriklauso, mat reikia, kad bakas butu " kaip akis " ir tai ju lygis bus gal keleis cm zemesnis uz filtru auksti. Praejom visus stucerius, sujungimus, hamutus ir slangas. Oras atsiranda po pirminio filtro, jis nepradingsta net ir panardinus filtra i salerka. MISTIKA. Vasara problemu su vedimusi nera, tik temperatura apie +5 ir problemos.
  8. Visas slangutes tarp filtru ir siurbliuko pakeiciau naujom. Nelindom tik i baka, bet kas idomiausia, kad matosi oro po pirminio filtro kai paemima darai per kuro bako propke ( slanga i baka per garlavina ). Ir dar net pati pirmini filtra visa panardinus i salerka vaizdelis nesikeicia, oras eina. Gal nauji, ar emineti kuro filtrai ilgai turi oro is saves?
  9. Sunkiai kuresi 6930s, aplamai prie temperaturos artimos "0" nesiveda, servisas kol kas 4 dienas knisosi ir nieko nesutaiso. Atrodo, kad siurbliukas traugdamas kura per pirmini filtrapritraukia ir oro. Pakeite visa pirmini filtra su tvirtinimo bloku ir vistiek matosi kaip eina oro burbuliukai ir pastovejes pora dienu nesiveda. Jau baige uzknist. gal kas turejot ar turit panasia problema?
  10. Egis S

    Grūdų kainos?

    Šiandien miežiai LInas Agro 530Lt + PVM +10Lt. Gal verta parduoti?
×
×
  • Create New...