Jump to content

Audronė

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena

Audronė pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mano dabar per pora savaičių apsiėriavo 6-avis. Aptvertos visos lauke taip, kad galetu nakti sulysti i darzine. Ar tiks jaunoms mamytems tokios salygos, ar atskirti ir uzdaryti ziemos sezonui i tvarta? Neperšals ?
  2. Audronė

    Šilauogės

    kaip rūgštinate žemę? Pernai pasodinau 20 krūmelių. Prieš sodinant pyliau rudą durpę, maišiau su spygliuočių pjūvenomis, bet mano PH matuoklis šiemet rodo 7. Suprantu, kad blogai.Ką patartumėt?
  3. Audronė

    Energylac

    Sveiki. aš savo mažylę maitinu kas 4 valandas ,nakti didesne pertrauka nuo 11 iki 5 ryto. Sugeria 200 ml buteliuką mišinio. Skiedžiu su virintu vandeniu , dedu penktadali miltukų. Gaunasi jai per parą 1 litras pieno.Ar gerai viską darau?Eriukas didelis,vokieciu juodagalvis. Kada galima bus retinti girdyma?Neatidaro nuorodos , gal kas permeskit del maitinimo kiekio ,daznumo ir kiek panasiai laiko reiks girdyti? Kada jis pats pilnai maitinsis?
  4. Gal kartais pro Utena važiuotum? Reikia 11 aveliu apkirpti. Ar čia tas kiekis, dėl kurio "neverta kombainą kurti "?
  5. Audronė

    Patarkite del paramos

    Sveiki, patarimai ES paramos klausimais aktualūs ir man. Beje manau ir daugeliui čia užsukančių. Situacija pas mane panaši,kaip pas temos autorių. Aš auginu avis, kol kas nedaug (13), tačiau norim rimtai užsiimti ir plėstis. Reikalingi arba nauji ūkiniai pastatai, arba senų rekonstrukcija, padargai, technika. Į kokią sritį galėtumėmė pretenduoti? Jaunųjų ūkininkų amžių jau "prašokome ", o ūkis nėra didelis. Manau neužtenks ir minimalaus EDV paramai gauti. Kas turėtu patirties tokiu klausimu ?
×
×
  • Create New...