Jump to content

rice

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kaunas

rice pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. rice

    žemaitukai

    Mano ūkis - dabar tiksliai nepasakysiu kiek tos išmokos per metus būna, bet TIKRAI LABAI mažos. Žemaitukų augintojai skundžiasi tokiom išmokom. Užsidirbt įmanoma nebent iš jojimo paslaugų ir žirgų pardavimo. O už tą išmoką arklių tikrai neišlaikysit. Laikymo kaina labai priklauso nuo to, koks bus tas jūsų arklys. Beje, ar laikysite jį pas save, ar nuomosite gardą? Nes vien jau gardo nuoma per mėnesį: 300-1200 lt. Šienas (šienainis) mėnesiui gali kainuoti maždaug iki 240 lt. + avižos ir papildai (kurie taip pat sudarys mažiausiai 200 lt. per mėnesį) Vieno kalvio/veterinaro apsilankymas - 30-300 lt. Taip pat jei samdot trenerį, per mėnesį vėlgi teks pakloti apie 300 lt. (mažiausiai). Ir reikėtų neužmiršti, kad žirgai gali sirgti įvairiomis ligomis ir pan... Inventorius (Lietuvoje) yra LABAI brangus. Dėl to per metus, vien inventoriui galima išleisti ne vieną 1000 litų. Žodžiu, išlaikyti žirgus kainuos be galo daug. Žinoma, kiekvienais metais nebus tokia pat suma. Ir tai aš paėmiau gana brangius pavyzdžius.
  2. rice

    balnas

    Pirklis - parašykit man į PM, tikrai patarsiu. Esu gausybę kartų poniams balnus pirkus.
  3. Hmm.... Siūlyčiau žiūrėti kokių privačių žirgų... O šiaip yra tokie ''Revų žirgai'' (8-688-86260, 8-315-39180) , Petro Bočkaus (8-699-27998)
  4. Taigis, taigis... Pagalvojau, kad nepamaišytų tokia tema... Tai vat, jei kam aktualu, čia galit ieškot įvairių žirgynų, trenerių, apie juos diskutuot, taip pat pasiskelbt jei turit kokį žirgyną, ieškot raitelių, rengiat seminarą ir pan.
  5. rice

    Dėl vaikškos jojimo liemenės

    Lytagroj dažnai daro užsakymus iš įvairių firmų - tikrai labai pigiomis kainomis galima užsisakyt inventoriaus ir jojimo aprangos , ir dar leidžia užsisakyt kelis dydžius , tik po to pasimatavus atsirenki tinkamą ir oky . O dėl bendro saugumo ... 1. Reikėtų rinktis nepermažo dydžio balnakilpes , taip pat nepamaišo ir vadinamos saugios balnakilpės su nukrentančia gumele . Yra priedai prie balnakilpių , kurie neleidžia pėdos per daug įkišt . Dar yra ir spec. kilpdiržiai , kurie krentant atsisega . O šiaip kažkiek prie saugos prisideda ir besisukantys kilpdiržiai . 2. Šalmų jokių būdu negalima pirkti skilusių . Na , o tokie dažniausia būna naudoti šalmai . Ir beabejo , saugumo reikalavimus atitinkantys šalmai ( patvirtinti ES ) visada patikimesni . 3. Liemenės visada prideda saugumo , svarbiausia pasirinkti tinkamą . 4. Bet visgi pats svarbiausias dalykas - mokėt elgtis su žirgu ir joti saugioj aplinkoje . Negalima žirgo gąsdinti , perdaug raginti , verst daryt nemalonius dalykus . Taip ir išvengiama kritimų . Nors viskas , dažniausia patirtis , susidraugavimas su žirgu ... Saugios balnakilpės : http://www.jojimoprekes.lt/zirgui/kilpos-camargue.html http://www.jojimoprekes.lt/zirgui/aksesuarai-balnams/kilpos-kilpdirziai/kilpos-moveable-eye.html http://www.jojimoprekes.lt/kilpos-safety.html http://www.jojimoprekes.lt/zirgui/aksesuarai-balnams/kilpos-kilpdirziai/kilpos-flexi-wing.html http://www.jojimoprekes.lt/zirgui/aksesuarai-balnams/kilpos-kilpdirziai/specialios-kilpos-tolt.html P.S. atsiprašau , kad viskas vien iš Pasažo , tiesiog ten atsivėriau , daugiausia ten prekių .
  6. Sveiki , gal žinote Lietuvoje ( geriausia Kauno rajone , bet gali būti ir kitur ) vykstančių seminarų ar triušių parodų ?
  7. rice

    Poniai

    ponies , nekliedėk . LMŽAA ponius parduoda kur kas didesnėmis kainomis , bet žinoma , jie tikrai verti tokių pinigų , nes vis gi dažniausia būna gerai ištreniruoti ir dalyvaujantys varžybose . P.S. Forumas tikrai užšalęs ... Kur nauji nariai ?
×
×
  • Create New...