Jump to content

tokas

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    plunge

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

tokas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

9

Reputacija

  1. tokas

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Sveiki.gal kas žemaitijoj avižų sėklos turit?
  2. tokas

    Pieno kainos

    kas karve išleido iš tvarto
  3. tokas

    Zirniai

    kam valyt nuo kombaino grūdai 0,5 -0,8 šiukšlingumo,tikriausiai varot sietai iki galo, greitis 10km/h
  4. tokas

    droningburg 4000

    gal kas zemaitijoj droniu dirzais prekiauja?
  5. tokas

    droningburg 4000

    sveiki ,koks diržas valomaja suka ir kur gaut,dėkoju.
  6. tokas

    Zirniai

    lovio ilgis 4m skyluyės pailgos staciakampes.pas mane snekas pakelia i antra aukšta tai šiukšės lieka ant perdengimo o švarus žirniai pro skyle keliauja i apačioje pastatyta priekaba,jei kombainas nerenka stambiu siukšliu tai puikiausiai tinka ir sėklai taip išvalyti zirniai,nes atsimeta skaldukai ir mažiukai.as savo pridaviau su 0,8 šiukšlingumu.
  7. tokas

    Zirniai

    su arpa gali tik sėklai prasivalyti,pasidariau našia ir efektyvia sistemele .zirnius su sraige keliu virsu is šnekio loviu apie 45laipsniu kampu zirniai čiuožia žemyn į priekaba,lovio dugnas iš 6 ir 5mm sietu. išsivalo visos smulkio sėklos ir skaldukai tame tarpe ir laukine aviža našumas toks kos šneko apie 15t valanda.uzvakar agrochema zinute siule 233.turiu 20t rezeva po 240 pristatymas plunges raj,gal ka sudomins i pm
  8. tokas

    Zirniai

    logiška,nes išsivalo lengvai,bet laborantės taip apšvietė
  9. tokas

    Zirniai

    gerai ,kad tik svori nuskaitytu ,plius uz dziovinima reik susimokėt berods 4e uz 1procenta,pas mane lipikas vietom prasiveržė, tai reiks atskirai kulti ir prasivalyti vo sake gins namo iš supirkimo
  10. tokas

    Vasariniu kvieciu auginimas

    na va galvojau kad mano vieno tokie ,pirmi metai auginu ,be to vos rudys nepribaigė ir butent juos vienus puolė ,ir pasėti tijuose skirtinguose laukuose ir visi trys sirgo
  11. mano ne lenkas, bet pas lenka ir pas manaji tose vietose yra guoliai, problemu jokiu ,o vargo tikrai mates ,ir statybos ir viskiu kelmu rovimai ir kas be ko ukio darbai.
  12. ryškiai apsigimes tas krautuvas,kazkas ne taip suvirinta ar surinkta,krautuva tepu per šienapjute pora kartu nes pakalturinu su ruliais ir rudeni ,viskas tvarkoj šešti metai ir ne koks brendas.
  13. apsuku nesu reguliaves kaip buvo švedo 1100 berods, taip viska ir kūliau .pobugni nuleidi , sietus abu po 15mm , vejas iki galo,skaldo minimaliai ,jei nesukrite eina ore.
  14. tokas

    Ruloniniai presai

    kad lytagroj pirkai turėjai matyti grandinėms skirta alyva,siuo atveju labiau reikalinga lipni alyva nei klampi,kad nenusitaškytu veikiama išscentinės jėgos.
×
×
  • Create New...