Jump to content

tsorakas

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Sirvintos

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

tsorakas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. Sveiki, reik patarimo, pries ziemkenčiu seja nebuvo bertos npk, jeigu dabar isberciau npk(s) 8-20-30(2) ? Azotiniu trasu turiu visiem tresimam, klausimas tik del fosforo ir kalio.
  2. Sveiki, reik patarimo, pries ziemkenčiu seja nebuvo bertos npk, jeigu dabar isberciau npk(s) 8-20-30(2) ? Azotiniu trasu turiu visiem tresimam, klausimas tik del fosforo ir kalio.
  3. tsorakas

    zieminis rapsas

    Sveiki kokios nuomones? Nepurksta jokiu augimo reguliatorium. Ar dar verta purkst? Caryx niekas neturi, ka galiu gsut tai Tilmor. Ar jis pades?
  4. tsorakas

    zieminis rapsas

    Sveiki. Rapsas setas rugpjūčio 18d. Nupurkstas nuo žolės ir pabirų. Dar netrumpintas, savaitgaliui žada šilumos, ar reikia važiuot su kokiu folikuru?
  5. tsorakas

    zieminis rapsas

    Sveiki, pirmi metai kaip sejau rapsa ziemini, pries savaite nupurskiau juos su "galera" labai sustresavo lapeliai susitrauke pats augalas toks kaip guminis tapo, po dienos nupurskiau boru ir molibdenu. Kolkas atrodo kad atsigauna, noriu paklaust ar sitas sttesas tures stipriu pasekmiu derliui?
  6. tsorakas

    Pudymai

    Sveiki, aš taip pat turių klausimų dėl žaliojo pūdymo. Turiu lauka kur siemet planuoju palikt pūdymą, tai yra dėl zalinimo reikalavimų turiu ji palikti. Planas toks pasėti šiame lauke rapsą, nes prie pat lauko yra bitynas, tegul bitutės džiugauja. Klausimas toks, ar galiu žaliajame pūdyme sėti rapsą? Ir kitas klausimas, iki kada turėtu būtį suartas žaliasis pūdymas?
  7. tsorakas

    Zirniai

    kiek įvertinta toną žirnių?
  8. tsorakas

    Zirniai

    Sveiki, gal kas turit žirnių parduoti sėklai? Reikia 1,5t, gerai butu širvintų, vilniaus, ukmerges, rajonuose.
  9. Ačiū reiks pasiskambint. Nemokamai davė?
  10. Sveiki, gal kas turite farmer 311 LSA turbomatik 86 m. remonto knyga? Skolingas neliksiu.
  11. Sveiki, turiu klausima ford 8210 -8240 tos serijos jie tokie pat kaip ford TW-15 TW-20? mar reiketu tw-20 manualo, gal kas turite ir galite pasidalinti, skolingas neliksiu. rasykit i pm jei turite.
  12. tsorakas

    Skiltis chemijai

    Dar viena mixa planuoju, Dueto ultra 0,3 + Amistar opti 0,3, +Moddus 0,4 + magnio sulfatas 5kg, ar toks mixas bus gerai?
  13. tsorakas

    Skiltis chemijai

    sveiki, ar galima maisyti fungicidus BAMPER ir Amistar opti? Ar geriau purksti nemaišius?
  14. tsorakas

    Zirniai

    Pas mane taip pat labai žirnius graužia vabalai, viena karta jau nupurskiau. Bet paskaičius tai pas visus siemet jų pilna.
  15. tsorakas

    žiemkenčių buklė

    Sveiki, turiu pa4j3s kviečius "famulus" purkšdamas nuo žolės idėjau stabilano po 1,5l. koks preparatas tiktu geriausiai antram purškimui trumpinti stiebą? Ar kas nors dedate antram purskimui stabilano arba ccc? nes kažkur skaičiau kad daro ccc ir atrodo cerones miksą. pridedu foto, taip pat vakar pastebėjau kad pelesis užpuolė...
×
×
  • Create New...