Jump to content

Mantonas

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Mantonas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Geras patarimas, o gal galėtumėte patarti kur tokio ieškoti? Ar tiesiog google paieškoje ieškoti. Kaip tokia knyga vadinama?
  2. skaičiau visą šitą temą, bet ten eina kalba apie kitą škyvą, esanti aukščiau. Gali ir neklibėti net atleidus diržus, nes kaip suprantu ten eina ne vienas guolis o keli. Svarbiausia nuo ko pradėti, nelabai suprantu kaip tą ašies antgalį-magnetėlius nulupti jų nesulaužant :/
  3. Ne,nešita. Ten didelis škyvas,nuo jo diržai eina dalgei ir nuožulniosios kameros. Ir atmušimo biterio,jei neklystu. Škyvas su daug varžtelių, kuriuos atsukus išsiskirtų jis ir pasimatytų kas yra viduje. O ašis ant kurios visa tai yra, yra su angliukais ar magnetukais (nežinau kaip teisingai išsireikšti). Visa tai tiesiai po išpylimo sraige
  4. Remonto klausimėlis MF40rs 92 metų. Kulimo metu iš atmušimo biterio škyvo pasimatė degusios žolės-pelų dūmas. Ten matosi yra tokia skylutė ir iš to škyvo centro tai sklinda. Vibracijos kaip ir nėra, bet lengvas gaudesys yra, tai matyt guolis koks viduje pabiro. Nelabai suprantu nuo ko pradėti ardyti tą škyvą? Kaip nuimti tuos magnėtėlius nuo ašies.. Gal kas susidūrę su tokiu remontu?
  5. Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie Sampo 2020. Yra toks autogide '98 metų. Atrodo kaip ir nieko, bet kaip jis apskritai? Gal kas turit? Ar kaimynas turi ?
  6. Mantonas

    lubinai

    o kokie lubinai pas jus? Mėlynieji ar ..? Kokia sėjos norma ? Ir ar nebus vėliau bėdos su jais? Ta prasme, kad išnaikinti pavyks ?
  7. O tai tas išsireiškimas "groti pavaromis" tai kaip tiksliai jį suprasti?
  8. Kaip nėra tikslo, juk pasikeisti patirtimi nekainuoja. Nusipirkau traktoriu, norėčiau sužinoti, kur žmonės perka detales, kaip su servisu, ko geriau nebendyti, o kur galima ir daugiau nei rašoma charekteristikoje ir t.t.
  9. na jo, matyt niekas apart manes tokio traktoriaus neturi arba labai jau visų info brangiai kainuoja
  10. Laba diena, nusipirkau tokį, o ne anokį Norėjau gauti informacijos apie šį traktorių, gal kas iš forumiečių tokį turi ir galėtų su manim pasidalinti patirtimi dirbant su tokiu traktorium P.S. Laukiu atsakymo labiau nei laiško nuo mergičkokos kokios
  11. Mantonas

    Zemes ukio paslaugu kainos

    Čia nelabai pagal sezoną, bet parašysiu Už mėšlo kratytuvą (8t) pasikrovimą ir iškratymą kiek imat? Aš imu po 100lt, daug kas verkė, kad daugoka, bet ar tikrai?
  12. Mantonas

    Baltoji garstyčia

    Pas mus eko ūkis. Ž.kvietrūgiai iššalo, sėklos negavau, tai atsėti sugalvojom garstyčiom. Žemė nėra derlinga, tik 38-40 balo. Pirmi metai po daugiamečių pievų. Na vasarą buvo padarytas pūdymas, o rudenį buvo pasėta žieminiai.Viliuosi, kad garstyčios nustelbs piktžoles. Norma 20kg į ha. Gal galit ką patarti ekologiniam ?
  13. Ta prasme? Dalini išmokas kas turi 956? Aš aš..
  14. o gal zmogui pasiulis kas pigiau, nejaugi jam pasiuliau ir iskart turi pirkt A tai Tmastai kas svarbiau - kad , kolega pigiau nupirktu , ar kad ,pats brangiau parduotum ? Beto dar ir BK lygtai 306-1 straipsnis , egzistuoja . Smagu, kad bent iš mūsų sandorio jums juokas nekainuoja O straipsnių daug, abejoju ar forumo blevyzgos gali būti panaudotos kaip svarus įrodymas numanomai nusikalstamai veikai, ar jau esamai, nustatyti. Pilni rajoniniai laikraščiai apie parduodamus MTZ'okų ar DT dokumentus, abejoju ar visi tie žmonės yra patraukti baudžiamojon atsakomybėn
×
×
  • Create New...