Jump to content

Ronny

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Ronny

  • Gimtadienis 05/22/1989

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Kelionės, tenisas, triušiai.

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.gero-kelio.lt

Miestas

  • Miestas
    Šilutė

Ronny pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ronny

    Aš ir mano triušiai

    Bus proga nusifotkinti Nu jau teks, kai bus proga ir su jais pasidaryti fotosesija
  2. Ronny

    Aš ir mano triušiai

    Tai va kad neturiu fotkes kartu su triusiu
  3. O Biofuture žlaugtai netinka?? Juk principe tas pats..... liekana po bakterijų darbo.. Net nezinau, daug nesidomejau. As cia triusiams noreciau duoti, kazkada esu mates kad duoda kiaulems, karvems ir triusiams tas pacias atliekas is mazeikiu alaus gamyklos.
  4. Gal kas gyvena aplink Pagegius ar Silute ir gabena saladina? Noreciau nupirkti mazais kiekiais.
  5. Ronny

    Triušių relizacija

    Po 10 nesiūlyk. nesąmonė! Yra kas už gyvą svorį tiek moka. Pažiūrėk jų pardavimo kainą, atimk 21% PVM ir 25%parduotuvės antkainį. Matysi, kiek išeina. Na, kad grečiau pirktų, dar kokius 5% galima nuleist. Nesu taip pardavinėjusi, bet esu turėjusi savo parduotuvę. Tam Alvydui pagal mane nevisi namie, arba nuo savo triušiu miksomatoze susirgo. Dėkui Tuškutę už šioke tokia info Maždaug bent kažką eis primesti.
  6. Ronny

    Triušių auginimas

    Ne ligu nera dabar ...visi cia sveikai ,naturaliai augina ,neskiepija ...nera jokios butinybes ...neserga siais laikais niskas Apie šiuos metus ponas Alvydai nekalbėjau apie neskiepijimą... As cia neapie "siuos metus" , as apie SIUOS LAIKUS t.y. apie paskutinius 2-3metus ,kad nei pasviena niekas neserga , visi augina EKOlogiskai triusius , gauna EKOlogiska mesyte be jokios vakcinos ir vaisto ... nes visa chemija tai BLOGIS ... Tad nera jokios butinybes skiepiti , gyditi ...nes nebera lygu niekur ... Kaip faina, reiškias bus biznis garantuotas, ANE?
  7. Ronny

    Triušių relizacija

    Visagaliam internete randi norimų prekybos tinklų mėsos skyriaus vadybininkų el.p.adresus. Parašai jiems, kiek mėsos per savaitę galėtum tiekti, jie parašo už kiek pirktų. Bet ten nepasakysi, kad liga kokia užpuolė ir mėsytės atveši mažiau. Iškart skaičiuos netesybas. Be to, reikalaus ūk. pažymėjimo, paž. iš skerdyklos, veterinaro pažymos. Dar neužmiršk, kad tuoj mokesčiai prisistatys, kad buhalteriją turėsi vest. Tai tas ir yra, kad jie nori iš manes sužinoti kainas, o su kainom net neįsivaizduojiu kokios jos yra. pvz: 100vnt/savaitė-vakumuota. Kokia maždaug kaina galima parduoti už 1kg/skerdienos. Skerdykla neproblema. Tik norisi apsiskaičiuoti ar geriau greitai ir daug pardavinėti, ar laukti užsakymų ir po truputi pardavinėti.
  8. Ronny

    Triušių relizacija

    Gal yra čia žinančių kaą nors apie realizavimą didžiuosiuose centruose? kokiomis kainomis ten superkinėja skerdiena?
  9. Ronny

    Triušių auginimas

    Ne ligu nera dabar ...visi cia sveikai ,naturaliai augina ,neskiepija ...nera jokios butinybes ...neserga siais laikais niskas Apie šiuos metus ponas Alvydai nekalbėjau apie neskiepijimą...
  10. Pradėsiu "Hyla" Šilutės raj. Link Pagėgių.
  11. Ronny

    Triušių auginimas

    Sveiki visi, noriu ir aš prisijungti prie Jūsų pokalbių. Kadangi rytoj važiuosiu pirkti triušių negalėjau čia neprisijungti Kadaise prieš gal septynerius metus auginau 117 triušių, tais laikais neskiepydavau ir užėjo maras, nugaišo beveik visi. Po šio ilgo laiko tarpo noriu vėl pradėti veisti, tik labai gazdina tos ligos, ar jos tikrai taip paplitusios, kad net nepadeda vakcina? Bei gal kas gali suteikti info ar nuoroda numesti kaip reikia ta gyvūnėli išpjaustyti (nupjaustyti kailį) nes niekada pačiam neteko to daryti
×
×
  • Create New...