Jump to content

juka

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    jonava

juka pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. juka

    pieno perdirbimas

    Sveiki. Gal kuris galit padėti? Nusipirkom el. separatorių, bet neišeina normaliai naudotis. Iš kokių 10l pieno apie 0,5l beseparuojant išteka pro drenažo skylę. Kas gali būti?
  2. juka

    vistos lesa kiausinius

    kaip lesinat lukstus? sutrinat, su kazkuo maisot ar dar kaip?
  3. juka

    Mėsinė galvininkystė

    Ar melžiat mėsines karves po apsiveršiavimo?
  4. Tai va, pas ka paklausi, vis skirtingi atsakymai. Dar viena varianta girdejau: kad zalios knygos pvm moketojui uztenka, jei per metus pajamos nevirsija 150000lt.
  5. Kaip paaiskino LŽUKT tokiems kaip man reikia pildyti "Žalia knyga" ir kol netampi PVM moketoju gali niekam nerodyti turiu nedideli ukeli, esu ukininkas ir pvm moketojas, tai konsultavimo tarnyboj sake, kad uztenka supaprastintos apskaitos ir zalios knygos. Tik tada reikia susimoket 5% nuo pajamu ir kas men. gpm sodrai. O ta zalia knyga tai reikes mokesciuose rodyt, pagal ja ataskaitas teikt.
  6. Sveiki, gal kas galite parasyti, kiek kokio amziaus versiui priklauso isgerti pieno? Musiskis 3 savaiciu, girdau 3 kartus per diena po 3 litrus pieno pakaitalo, bet nelabai vakare isgeria, gal per daug jam?
  7. juka

    braskininkai

    Sveiki. Nusipirkau braskiu daigu, tamsios pleveles, yra paruosta zeme. Kiek teko matyti, ant zemes reikia uzkloti plevele, prapjauti skyles, padarius duobutes palaistyt ir sodint. Ar tai ir viskas? Nereikia dar kazkaip priziuret? O ka su ta plevele daryti ziema, ar palikt ant braskiu?
  8. juka

    Patiekalai iš avienos

    Darysiu šiandien dešras, tai maišysiu kiaulieną su aviena, žiūrėsim kas gausis. O kas per daiktas yra britvonas
  9. juka

    Patiekalai iš avienos

    Skaniai gaunasi guliašas. Pakepam mėsą, po to troškinam su morkom, svogūnais. Dar bandžiau virti, po to išvirtą pakepint su svogūnais, visai skanu. Girdėjau, kad į dešras kiaulieną su aviena maišo, arba vien iš avienos daro. Įdomu būtų pabandyt.
  10. juka

    Patiekalai iš avienos

    Kiek laiko marinuojate?
  11. juka

    Patiekalai iš avienos

    Prašyčiau detaliau
  12. Pasidalinkite patirtimi, ką gaminate iš avienos. Kiek skaičiau internete, tai dauguma patiekalų labai jau mandri .
  13. Bando jis žįsti, kolkas sunkiai jam sekasi. Gerai kad pas karvę kantrybė auksinė, nenuspiria nei jo, nei manęs, kai melžiu
  14. Gal ir galėjo kur užsispaust, ar užsigaut, nes karvė pati apsiveršiavo, nematėm mes. Šiaip jis judrus, šiandien apibadė mane Kiek kartų per dieną jį reikia girdyti ir po kiek litrų?
×
×
  • Create New...