Jump to content

dainavista

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

dainavista pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Pirksim būtinai. Ryt važiuosiu. Radau, kad Alytuje prekiauja KG. Oi kaip mums dar viskas žalia. Bet manau, kad pajėgsim įveikti visas kliūtis.
  2. Niekada nepirkčiau daugiau dėvėtų vištų. Jau geriau jaunutes ir užsiauginti. Man nepatiko dėvėtos.
  3. Pabandysiu užsakyti nedidelį kiekį. Nes mūsų jauniklių vištaičių labai jau maži kiaušinukai. Vos siekia 40 gramų.
  4. Gal kas naudojat? Aprašyta tai gražiai. Kažin kaip realybėje?
  5. Tai va ir ieškom patarimų, kad išmoktumėm. Juk niekas negimė mokėdamas. Todėl ir klausiu jūsų patarimų ir nuomonių dėl pašarų. Nes matau, kad ekologija, tai mistika.
  6. Turintys praktikos vištų auginime prašau patarkit kokį pašarą nusipirkti, kad tos mūsų vištukės atsigautų? Gal galit mestelti nuorodą kur būtų galima įsigyti visaverčių lesalų?
  7. O kaip padidinti tą kalcio trūkumą? Kokius lesalus naudojat?
  8. Mūsų irgi turi aptvarėlį, kuriame ganosi. Duodam kiekvieną dieną šviežios žolės. Gal kokia zaraza sakau užpuolė?
  9. Kuris lesalas yra visavertis ir kokybiškas> Kas jį gamina? Labadiena, Mūsų vištelės labai pradėjo mesti plunksnas. Anskčiau išsišerė pirktos padėvėtos, šiandien pastebėjau, kad stipriai ėmė šertis ir jaunutės. Ypač prie uodegos.Tiesiog matos oda. Kaži kodėl taip pradėjo darytis? Gal kokia ligelė užpuolė? Sumažėjo ir stipriai dėslumas. 110 vištų padeda vos 20 kiaušinių. :shocked:
  10. dainavista

    Probiotikai

    Ir mane jie domina. Gal kas naudoja dedeklėms vištoms?
  11. Sveiki, Mano vištytės labai stipriai sumažino kiaušinius. Per dieną iš 42 vištų padeda vos 5 kiaušinius. Nors prieš mėnesį dėjo po 22. Kas čia joms galėjo nutikti? Pirkom plikutes, jau plunksnos lyg augo, o dabar lyg vėl šerias. Kuom čia gelbėt?
  12. Sveiki, Pasidalinkite patirtimi kokias turite krūmapjoves. Plotas šienavimo būtų apie 20 arų nelygios pievos.
  13. dainavista

    Vistos

    Nu ir pripasakojot. Plunksnų nedaug dar. Po 2 savaičių adaptacijos 32 vištos padeda tik 9-15 kiaušinių. Vienu žodžiu, su vyru eilinį kartą sužaidėm žaidimą, kur brangiau. Dabar ruošiamės pirkti 2,5-3 mėnesių vištaites. Ai, yra kaip yra. Kiek dės tiek. Juk neišmesim. Tik padlos labai pešas ir nenori eit laukan. Gal reiks gaidžio joms?
×
×
  • Create New...