Jump to content

Anūkėlis

Nariai
  • Pranešimai

    109
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Anūkėlis paskutinį kartą gavo apdovanojimą Lapkričio 29 2017

Anūkėlis paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    vienkiemis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Anūkėlis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

28

Reputacija

  1. Kaminas/duslintuvas ne originalus, o kažkoks lievas... Naujo originalaus kaina apie 1000 eu+PVM. Turiu 2011 metų kitokiu kapotu ir su commonrail įpurškimu. Gal 6 kartus taisytas kondicionierius. Prabėgus 3500 mh subyrėjo vandens pompos guoliai. EWA mechanikas įdėjo tipo originalų su tokiais pačiais lenkiškais guoliais... Dirbam su juo mažai, per metus tik apie 500 mh. Bėdos su šviesų perjungikliu, stabdžių bloku (50km/h). Ferguson vinis, kai reikia sureguliuoti vožtuvus - ardymo pusei dienos, nes reikia net turbiną nusiimti, kad galėtum variklio galvutės dangtį nusiimti...
  2. Esam didinę ir ne vienam. Tiesa didinam atsargiai, pora sriegio vijų. Sukasi geriau ir laiko vis dar...
  3. Čia gi MF. Padaryta prastai, kaina didelė. Kompresoriukas viduje turi termokontaktą apsaugai, susvyla termokontaktą laikanti stiklotekstolito plokštelė ir kontaktas nebesusijungia- negrįžta į pradinę padėtį... Neremontuojama, reikia keisti kompresoriuką, nors jis ir nesudegęs, o kaina kosminė. Mes dėjom WABCO kompresorių nuo seno BMW X5, šrote gavau kaip naują už 20 eu. Po dėže padarėme mažesnę dėžutę naujam kompresoriui į kurią atvedėm laidus ir oro vamzdelį. Laidus prilitavau, o orą prijungėm per HANSAFLEX pirktą sujungimą. Tas BMW /Wabco kompresorius didelis ir nepavargsta. Bet šiaip kažkur yra oro nuotėkis ar per pagalves, ar per resyverių siūles.
  4. Bėk tu nuo to MF ir neatsisukdamas.
  5. Tas, tai taip. Tačiau tai jau brangiau
  6. Anūkėlis

    avizu auginimas

    Ar jos baltalukštės ar geltonlukštės? Koks apytikris saiko svoris?
  7. Na 7000mh gal ir normalu. Man pirmą kart užstrigo po 1200 val, vėliau kas 400 val. Paskutinis jau sukasi šiek tiek ilgiau, tfu, tfu...
  8. Traktoriaus kondicionavimo sistema, tai sudėtinė traktorių dalis. Čia traktorių konstruktorių ir gamintojų kaltė. Kondicionieriaus filtro keitimas numatytas po gana didelio motovalandų skaičiaus ir pats to neatliksi. Tą turi padaryti serviso specialistas, mokantis taisyti kondicionierius, nes turi išsiurbti freoną, pakeitus filtrą vėl užpildyti. Esmė tame, kad filtras užsikemša gerokai per anksti. Greičiausiai dyla pats kompresorius ir metalo drožlės užkemša sistemos filtrą. Filtras užpildytas silikagelio granulėmis, kad sugertų drėgmę. Kai filtras viduje sprogsta, visas jo turinys pasklinda per visą sistemą ir ją užteršia, galutinai užstrigdo kompresorių...
  9. Taip, jo. Žinau ir aš ne tik iš savo patirties. Kiek pažįstu aplink dirbančių ūkininkų su panašių metų 6490-6499 modeliais, visi turėjo daugiau ar mažiau problemų su kondicionieriais. Kai sugenda kondicionierius, o reikia darbus padaryti laiku, tai per visą skūrą lenda, ne tik šikna putota būna... 2016 metais per pavasarinę parodą pastvėriau Konekesko Apšegą už skverno po interviu laikraščiui ir pasakiau, kad normalioje valstybėje tie traktoriai būtų buvę atšaukti iš prekybos, dėl masinio kondicionierių gedimo, o ne viskas slepiama. Tada ponas direktorius pasakė kad trečią kartą suremontuos be pinigų. Po remonto dirbtuvių vedėjas Algimantas reketavo susimokėti, pasakiau ką sakė direktorius, tai sako gal direktorius sumokės iš savo kišenės. Pažadėjau reikalą išviešinti, tik tada atsiuntė debetinę sąskaitą. Šiaip gailiuosi, kad nusipiginau ir neišviešinau.
  10. Senukas ir mano kantresnis, na žinoma ir darbus lengvesnius dirba. Senesniems daugiau alternatyvių detalių yra, be to iš tokio amžiaus traktoriaus mažiau tikiesi, nes jis jau už save atidirbo. Tada neatrodo reikšmingi vairo ar priekinio tilto gedimai, nes traktorius jau pakankamai daug nubėgo. Problemos su kabinos pagalvėmis baigėsi, kai priekyje sudėjau naujesnes - valtrines, o gale amortizaciją. Mačiau, kad naujesnių MF jau jas gamykla deda, mačiau kad ir kaminai naujų kitokie. Neaišku, kaip su elektra - laidais ir jungikliais? Na reiks parodoje pavasarį pažiūrėti, ar tikrai patobulintas kabinos šildymas naujų.
  11. Na bent Claas kombainu kol kas džiaugiuosi, o kaip ten toliau bus matysim. Šiaip ar taip kažkuom žemę arti vistiek reikia. Kiek teko girdėti labiau skundžiasi mažaisiais Claas, šešiacilindrių taip nepeikia. Su servisu visur bėda.
  12. Kondicionieriaus pats "netvarkiau". Tris kartus 6499 -tam "taisė" Konekesko siųstas žmogus, ketvirtą kartą EWA serviso. Taigi manau drąsiai galiu teigti, kad tvarkė autorizuoto serviso atstovas ir tik originaliomis detalėmis. Taip mano turimi MF traktoriai 5 - 10 senumo, kaip aukščiau kolega pastebėjo, matyti kad traktoriai nuolat tobulinami, tik ar bėdos mažėja? Kondicionieriaus purkštukas užsikemša kiekvieną kart, kai sugenda kondicionieriaus filtras. Dar kartą sakau, kuro purkštukai niekada dar nebuvo užsikimšę. Džiaugiuosi už Jus, kad naujieji MF tobulinami ne tik kosmetine kryptimi... Bet man jau fergusonų gana. Kažin, kai padirbsit su savais ilgiau nei garantinis, ar irgi taip linksmai krykštausite?
  13. Ar tai čia normalu, kad kondicionieriaus siurblys "susisdėvi" po 1200 mh? Šildymo sistema tokia pat lieva, kaip ir Beloruso, todėl kad nėra oro padavimo nei į kojas, nei į langus, iš viso niekur apatinėje kabinos dalyje. Pavasaris buvo toks "geras", važiavau pasėjęs vasarinius kviečius ir kelyje pagavo šlapdriba. Teko stoti ir gramdyti langus, nes tokia "geras" kabinos šildymas, kad langai net pavasarį apšąla... Kabinos pagalves priekines keisti reikia, jos flanšuose. Kad išsipresuoti pagalvę reikia nusiimti flanšą, kad nusiimti flanšą reiks nusiimti baką, kad nusiimti baką, reiks nusiimti ratą.. Akivaizdi pasaka be galo arba geri konstruktorių sprendimai. Čia kaip kokiam Dronningborgui guolį pakeisti. EWA žmogus paklausė ar turiu presą išpresavimui. Preso neturiu, todėl atsisakė keisti. Galines orines pagalves prisižiūrim. Aukščiau parašiau kondicionieriaus purkštuko kainą, kur EWA keitė. Su kuro sistema bėdų nebuvo. Šiaip kolegos parašote, kad atrodo pas Jus kabinose sterilu, kaip ligoninės operacinėje. Sutinku, kad visi genda, tik kiti gal būt genda mažiau, gal lengviau remontuojasi? Ir beje vienu MF jau atsikračiau
  14. Jei jau toks protingas esi, tai man nesuprantančiam paaiškink, kaip kondicionavimo sistemoje š... atsiradimas priklauso nuo operatoriaus?
×
×
  • Create New...