Jump to content

ZMODAS

Nariai
  • Pranešimai

    141
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

ZMODAS paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 15 2015

ZMODAS paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Ignalina

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ZMODAS pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

20

Reputacija

  1. ZMODAS

    Avių realizacija

    Už tokią kainą, kiti supirkėjai tiesiai į kiemą atvažiuoja ir nėra tokių didelių reikalavimų.
  2. Nepainiokit VED su EDV ir neklaidinkit kitų forumiečių.
  3. As pirkau TB504-III, Gita klaidina del frontalinio kelimo galios. Technikas pasake, kad kelimo galia 500 kg, sienainio rulonus kilnoju sunkiai nes neuztenka traktoriaus mases, sieno rulonus kilnoja kaip pukelius. Nepatarciau jiems duoti rankpinigiu, nes tai yra neprotinga. Teisininkai irgi jums pradzioje nera reikalingi. Tiesiog sutartyje su pardaveju patarciau sutrumpinti ju pristatymo termina del "force majeure" ir padidinti palukanas del ju sutarties nevykdymo.
  4. Sveiki, turejau ir as reikalu su UAB "Technola". Pirkau is ju traktoriu su frontaliniu krautuvu pagal sita parama. Traktoriumi esu labai patenkintas, bet kol ji pristate nuejau kryziaus kelius. Sumokejau avansa, o likusia suma turejau sumoketi pristacius traktoriu. Imones pristatymo terminas baigesi, bet traktoriaus negavau. Paskambinus pasake, kad ispirko visus frontalinius reikia palaukti naujos partijos is Lenkijos. Palaukus pora savaiciu pradejo aiskinti, kad atkeliavo frontalinis su netinkamais tvirtinimais. Tada vel seke ivairus pasiteisinimai, viskas tesesi pora menesiu kol pareiskiau, kad atveztu traktoriu ir kai bus frontalinis pasiimtu traktoriu sumontuotu frontalini ir ji man vel atveztu su frontaliniu, nes jie pareiske kad frontalini krautuva gali sumontuoti, tik pas save sandeli. Jie sutiko su mano salygomis,bet pareikske kad as savo lesomis turesiu apmoketi transportavimo islaidas. Pavyko issidereti, jog uz transportavima moketume per puse. Sutarus laika nieks neatveze traktoriaus, po keliu dienu vel tas pats. Na o tada truko mano kantrybe, kreipiausi pas teisininkus. Surase pretenzija su visais galimais ateityje patirtais mano nuostoliais del sutarties nesilaikymo. Vadybininkas iskarto paskambino ir pradejo verkslenti, kad kam viso to reikejo gal galim susitarti graziuoju, bet pasakiau kad jau per velu. Reziume, kad traktoriu pristate per pora dienu, veliau sumontavo frontalini, transportavo savo lesomis, sumokejo teisininku islaidas ir palukanas.
  5. Klausimas tiesiai i desimtuka.Jei avinas atidirbo, parduodi arba leidi i mesa. Nebent nori kad tevas dukras kergtu?!
  6. Sveiki, esu girdejas gandu lygyje, kad kazkas superka ar bent pasiima plevele nuo sienainio rulonu, ar cia yra tiesos?
  7. ZMODAS

    Avių liga

    Neburkit visi is kavos tirsciu. Jei problema tikrai labai rimta, paaukokit viena avi ir nuvezkit i nacionalini maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituta. Viska pasakis...kas?kaip? Man ju tyrimai padejo.
  8. As jungiu tik vidurini varini, man pilnai uztenka galios.
  9. ZMODAS

    Pasidžiaukime

    Pas mane irgi truputis grazuoliu uzderejo2-3 menesiai, bet svoriai jau jauciasi
  10. Mano manymu, tai pats geriausias kabelis yra koaksialinis kabelis. Jei reikia po zeme, paimkit su storesne izoliacija ir bus super.
  11. ZMODAS

    aviu ukio pabaiga

    Mano manymu nieks čia nesusinormalizuos, kol didelė dalis augintojų pardavinės skerdieną žemesne kaina nei savikaina. Ir kol verks, kad avių neapsimoka auginti, nes mėsos nieks nevertina ir mėsą tenka pardavinėti pusvelčiui. Tad, jei darai įdirbį į klientus, tai apsimoka ir šiuo metu auginti avis.
  12. ZMODAS

    Skerdimas savo reikmėms

    Matyt, iš aukštaitijos toli iki Lenkijos važiuoti, todėl ir ėriena pas mus paklausesnė tai kur dabar tie juodukai? man kaip tik atrodo, kad jų tik daugėja.
  13. ZMODAS

    Skerdimas savo reikmėms

    Kodėl jūs sakote „seni geri laikai”? Kodėl sakote mūsiškiams sunkiai valgoma ėriena? Pažystu, kas provincijoje po 3,5 eu/kg visą prieauglį išsiparduoda per mėnesį ir žinau kas mieste po 5—6 eu/kg viską parduoda. Nieks ir dėl kainos nesidera, tad nežinau kur tie „seni geri laikai”.
  14. ZMODAS

    Skerdimas savo reikmėms

    Mačiau musulmonų skerdimą, mažai kuo skiriasi nuo mūsų. Jie pjaudami suriša kojas ėriukui, galvą iškarto visą nupjauna ir kraują nuleidžia į iškastą duobę į vakarų pusę. Skerdieną doroja pasikabinę. Toliau viskas tas pats...
×
×
  • Create New...