Jump to content

Mažylis

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male

Miestas

  • Miestas
    Kupiškis-Panevėžys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Mažylis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Mes tai pergrežėm skyles i 12 lygtai ir varžtus naujus sudėjom.
  2. Traukiam su 230ag, manau kad tiek senai žinomi brendai, tiek tas pats agromasz atliks savo darbą, kolkas nieko blogo negaliu pasakyti apie triolenta, rinkomes tarp visų gamintojų, ir nusprendėm imt kainos vidurį tarp lenkiško ir "vakariečių". Taip pat patiko bendravimas su agroteka, turim ir agrio purkštuvą, tai jei tik ko nors reikia užtenka per viber parašyti žinutę, ir išsiunčia per valandą, jei kurieriai nebevažiuoja įdeda į autobusą.
  3. Turim triolenta 350, ir skeptiškai žiurėjom į tas lyginimo lėkštes be apsaugos, nes daug akmenų turim, bet atvežė pabandyti ir jokių problemų dėl to neiškilo, nusipirkom ir kolkas visiškai patenkinti. Rudienį įdirbom apie 300ha tai tik kaltus keitem.
  4. Mažylis

    Zirniai

    Gal kas aplink Kupiškio-Panevėžio rajonus turi 10t respecto parduoti?
  5. Asmeniniam naudojimui iki 0,5ha ir iki 2metrų gylio nieko ten nereikia. https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/TAR.42D42C5E4C88
  6. Pas mane yra 7.235, tik su power commandu. Jokiu problemu. Taip pat po garantinio nesunkiai pasiseria iki kapotiniu 235Ag, tad svoris jam nemaiso.
  7. Mažylis

    GEDIMAI

    Sveiki, turim problemą su TM130 variklio aušinimo ventiliatoriumi. Visą laiką suveikus termomova, ir ventiliatorius sukasi maximaliu greičiu. Ko pasekoje variklis nepasiekia darbinės temperatūros. Ant bloko yra 3 davikliai, manau kažkuris turėtu įjungti/išjungti maximalias ventiliatorius apsukas. Gal kas žino kuris daviklis? Kažkaip iš karto keisti termomova nesinori.
  8. Mažylis

    Kombaino pasirinkimas

    Dirbant 80ha pirkt naują kombainą, man kažkaip nesigauna matematika ar tikslinga tokia investicija.
  9. Kolega, aš ariu su packomatais, tai tu man nepasakok pasakų. Packomatas ​juodžemyje puikiai suspaudžia žemę. Taip molyje jie ne visuomet veikia, bet nereikia vieno žemės tipo ar nevykusios asmeninės patirties taikyti kaip bendros nuostatos. Turiu pavasarį simbolinio arimo kaip tik Panevėžio rajone, galiu pademonstruoti. Pirma pabandykit praktiškai, o tada šnekėkit ir komentuokit.
  10. Tankintuvas ne tik savo svoriu spaudžia žemę, bet ir plūgas spaudžia jį. Teoriškai teigiama kad iki 1000kg galima sureguliuoti spaudimą. Praktiškai nematavau, bet tikrai rezultatas juntamas. Kalbu apie "packomat".
  11. Tai standartiškai beveik, dvi eilės disku ir lyginimo lenta.
  12. Sveiki, kažin labai naivus mano tikslai sėti su rapidu 600S ir 220Ag traktoriuku? Molio neturiu, lygumos, sėjimas tik į arimą. Ariama su tankinimo volais.
  13. Mažylis

    Kombaino pasirinkimas

    Pasidomėk pas tuos kas prekiauja detalėmis, ir sužinosi kad viena iš einamiausių detalių reduktorius.
×
×
  • Create New...