Jump to content

Ke$tas

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Molėtai-Vilnius

Ke$tas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kas esant atidarytoms durims laiko kita duru kampa apacioje? Gera idėja. Tu gal tiesiai su Kęstu dėl vartų padiskutuok PM'e. Jis tau viską sukomplektuos ir gal net parduos;) čia jau jo duona kasdieninė. Kęstai, matau mes jau pažįstami nuotraukų dar nėra kaip ir pačių vartų. Nėra ir laiko tam. Kaip sako, jiesli ni fingal to panos. Tai angara užgriozdinę buvom, tai dar kas nutinka. galvoju, gal geriau būtume pakeliamus pas tave užsakę su darbais. būtume jau ir pamiršę. Kreipkis vasario-kovo mėnesiais kai vartininkams badas, surasiu meistrus ir surinks jie tau viską. Vistiek gerokai pigiau bus nei pakeliami, kurie ten visai nereikalingi
  2. Kas esant atidarytoms durims laiko kita duru kampa apacioje? Niekas. Reikia daryt pakankamai standžią konstrukciją, kad jinai ant 3 taškų (2 viršutiniai vėžimėliai ir apatinis ratukas) normaliai laikytusi. O uždarius vartus apatinis kampas esantis kitoj pusėj nei ratukas gali įvažiuot į kokią gaudyklę arba kampą galima fiksuot užraktu.
  3. Sudėtingai kažkaip aiškinatės viskas tikrai paprasta. Prie varčios apačios tvirtinasi u profilis, o jį įsistato ratukas, kuris nejudamai pritvirtintas prie angos krašto toj pusėj į kurią varčia atsidaro. Ir išeina , kad ratukas, esant uždarytiems vartams yra vienam u profilio gale, o esant atidarytiems priešingam gale. O kaip Biesui sekės susimontuot vartus? Gal foto turi?
  4. Ke$tas

    Pigiausia renovacija

    Oi, čia kažkas apie mane žino. Lietuva maža... O dėl dizaino, tai kai geriau pažiūri į tą namelį tai tikrai Gaudi stilių primena Dėl griovimo tai dar negalvojau, reikės atlupus tą šleivą plastiką pažiūrėt kas po juo.
  5. Ke$tas

    Pigiausia renovacija

    Visiškai pritariu. Iškuopt pirmiausiai viską, tiek aplinką tiek vidų. Kad nebūtų džiunglių aplinkui ir senų skudurų ar pripūvusių stiklainių name. Pirkau šiemet sodybą, remontuotą vietinių chroniukų-košmaras.Lauko sienos kreivai plastiku apkaltos, stogas-bituminiai lakštai šleivi, langai-plastikiniai nevarstomi. Dabar galvoju, kai viską nulupsiu, kur tokią krūvą šiukšlių reikės dėt.
×
×
  • Create New...