Jump to content

zombis

Nariai
  • Pranešimai

    179
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Zarasai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

zombis pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

3

Reputacija

  1. Angusu misrunai su kuo? Hailendu ar sarole? Toliau seka laikymo ir serimo salygos, tevu veisline verte, motinu pieningumas ir pan.
  2. Pas mane tokiu 20, naudoju angusa kergimui. Simentalu veisles karves yra pieningesnes, nei angusu. Todel savaime aisku, kad simanguses taip pat bus pieningesnes, ju versiai augs geriau.
  3. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Iš "kitos operos" aš čia. Ten buvo kalbama tik apie tiesiogines išmokas, žalinimas ir panašiai. Bet ne apie kaimo plėtra. Ne apie ekologinį.
  4. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Kovo 25 diena Utenoje,savivldybes saleje buvo naujojo 2014 - 2020m paramos etapo pristatymas. ZUM pristatinejo. Susirinko apie 200ukininku, buvo tiketasi apie 50. Aisku rekimo buvo daug... Idomu tai, kad del pakeitimu salyginiu gyvuliu priskyrimo pievoms ar ganykloms, pritare Panevezio ukininkai. Tai pasake ZUM atstovas! Taigi, panevezio ukininkai ar tikrai jums reikia 1sgv - 1ha, arba 1sgv - 2ha. ??? As tuo tikrai netikiu...
  5. zombis

    Mėsinių galvijų tvartai

    Taigi perskirsi pašiūrę pusiau, padarysi atskirus išėjimus iš kiekvienos pusės. O kam pašiūrė vasara? Užtverk miškelį kokį ir viskas.
  6. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Ekologiškam gyvuliui trigubai mažiau pievu reikia...
  7. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Reikia kabintis kratytuvus, ir šūdais tuos svoločius už tokias nesąmones...
  8. Nepergyvenk, auskarai yra. Nenorek visko nuotraukoje iziureti. Vienoje ausyje cipas, kitoje normalus.
  9. Salygos tokios, visiems vienodos...
  10. Seip gan taikliai pakomentuota. Del intensyviu veisliu jautrumo viskam, nesutikciau. Jei angusus realizuosi mesai iki 20-22 men, riebalu per didelio prikaupimo tikrai nepamatysi. Angusu veisles karves pasizymi stipresniu gynimo instinktu, pvz.savo vaiko atzvilgiu. Tarkim, segant numerius reikia pasisaugoti labiau, nei kokios simentales,limuzines ar sarole. Aisku tai irgi ne taisykle. Nepamirskim, kad idealiausios veisles tiesiog nera. Is siu triju veisliu pasirinkau angusus, nors dar turiu grynu sarole, bei kitu veisliu misrunu. Ir visi man jie patinka...
  11. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Už 2013m geriau sumokėjo... O kad už 2015m po 178eur bus, tai labai labai abejoju. Krepšelis tas pats, o gyvulių už kuriuos mokės tas išmokas, padaugės sparčiai. Nujaučiu, kad teoriškai padaugės, o ne praktiškai...
  12. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Gausi pats, jei islaikysi pora menesiu ir parduosi skerdyklon, arba laikysi ir toliau, bei neparduosi kitam augintojui siuos metus.
  13. zombis

    Mėsinė galvininkystė

    Tai o kiek cia gaunasi eurais? Butent apie 100eur., o ne 600 lt, kaip buvo numatyta...
  14. zombis

    Mėsinių galvijų tvartai

    Su kuom grezet? Kaip ta tiesuma islaikyti
×
×
  • Create New...