Jump to content

Aiko

Nariai
  • Pranešimai

    374
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Aiko reacted to arunis in Weaving Machinery GD sėjamoji   
    kalbasi trys prostitutes, viena sako:
    pas mane šianakt buvo stalius, visa nakti kale kaip su kaltu
    antra sako: reiškias pas mane buvo santechnikas visa kaip su gyvatuku ismakalavo 
    trečia sako: reiškias aš turėjau ūkininką
    pirmos dvi susidomėjusios klausia: nu ir kaip tu čia taip sumastei?
    o trečioji ir sako: tai jam iš pradžiu buvo per sausa, paskui per drėgna, galų gale sako ai čia pas jus viskas brangu, einu i kita firmą
  2. Patinka
    Aiko reacted to Uk_Mindaugas in 1-PTS9 perdarymas   
    1pts9 perdarymas
    Cilindrai palikti 3vnt. vertė puikiai. Išorė 574x250x154. Kviečių max buvo 17,600 (padangos laikė, nors ir senos) Savikaina gavosi apie 2400eur metalas,virinimo reikmenys, gruntas dažai, kilpa, šlangos ir elektra.





  3. Patinka
    Aiko got a reaction from Vilius in ORAI   
    Pas mus irgi uždėta sniegelio,keliukus visus sutraukė gražiai,pievas ir dirvas dar nelabai.
  4. Patinka
    Aiko got a reaction from pupsas in Visureigis prie ukio   
    Turiu X-trail ir patenkintas juom.Rimton bekelėn nelendu o po lauko purvynus pilnai užtenka.Palėtintojas ir blokatoriai be kalbų kad gerai tik nevisiems to reikia.
  5. Patinka
    Aiko got a reaction from ricardaas in TIK EKOLOGISTAM !!   
    Pasak Karvės savo pasėlius rudeniop nuvarau Raundapu,pavasarį NPK kokius puse tonos driokstelnu,dar nuo žolės su purkštuvu kelis kart perlėkiu ir vaidinu ekologą ar ne?Kažkaip vieno nesuprantu tame poste net nežiūrint į tai kad tikrintojų debesiai yra toks dalykas kaip pavydūs kaimynai.Juk kaime kaimynas geriau žino kaip tu gyveni nei pats ir manai žinodami kad ūkis eko pamatę tokius cirkus nepaskambintų kam reikia?Briedas kažkoks....O kad apie patį pseudo ekologai ūkininkauja tai ne priežastis varyt ant kitų.Taip yra visokių.Kad ramiau butų atvažiuok į ūkį ir po eksursijos galim ramiai sau diskutuot.Susidėliojus sėjomainą ir dirbant tvarkingai,sėjant laikų nestebūklai tų ir piktžolių yra.
  6. Patinka
    Aiko reacted to daivarass- in Įranga mėsiniams galvijams   
    taigi pasigirsiu ka veikeme laisvalaikiu   buvo daug galvota su gyrdymu iki tol buvo paprastos vonios ir i jas reikdavo prileidineti vendens. taigi nusprendziau pasigamint sildoma girdykla. paimta paprastas 20l kanistras ideta plude ir isvedziuota sildomas kabelis. savadarbe serykla pagaminta namu salygom.
    anksciau buvo taip http://zemesukis.com/topic/7069-m%C4%97sini%C5%B3-galvij%C5%B3-tvartai/page-4













  7. Patinka
    Aiko got a reaction from agriman in welger presai   
    861536221 Egidijus.Pasuk, gaudosi kaip reikalas žmogus,turėtų pagelbėt.
  8. Patinka
    Aiko got a reaction from Aukštaitė in Šienainio plėvelė...... - kur dėti?   
    Na pamiškė tai ką aš žinau.Kažin po to į tą mišką pats norėtum eit?O kad jo nieks neima tai tiesa.
  9. Patinka
    Aiko reacted to arimas in Kas geriau: Horsh Pronto 4DC ar Vaderstad Spirit ST400C   
    "Rapid i šlapia niekam tikęs" Tai čia komentaras iš pačio patirties ar VBS viena boba sakė? Jei vartotojai nesilaiko rekomendacijų kaip reikia sėt i drėgną dirva ,tai čia jų problemos. Reikia pirmiausia atskirt terminus, drėgna ir šlapią.Aš asmeniškai visada sėju tik į drėgną dirvą, o kai jin buna šlapia važiuoju namo ilsėtis. Pačia sėjama gerbiu už paprastumą, patikimumą ir sėjos kokybę, čia mano asmeninė nuomonė ir jos aš nei vienam neperšu,per 10metu nesu pakeitęs nei vieno guolio,prie dvieju komplektu disku. Smulkiu gedymų kaip ir technikoj papuola ir dar kas malonu kad po 10metu eksplotacijos atvažiuoja firmos inžinierius ir išdefektuoja agregatą. Apie Pronto negaliu nieko papasakot nes nesusiduriau. Čia pastebėjimus išdėščiau apie rapida, spiritas man persudėtingas. Aš laikausi tos krypties ,Genialu yra tai ,kas yra paprasta
  10. Patinka
    Aiko reacted to stumbras in Mėsinė galvininkystė   
    Visada yra tokiu, kuriuos spaudzia saskaitos, netaip supranta istatymus, arba skambina i kokias tai istaigas ir klausia leidimo ar galima parduot sausio menesi... Zinoma, kad galima, gyvulys jusu, ka nori ta darai. Nors skerdykloms dabar turetu netrukti pieniniu karviu, butu gera proga pakilt kainoms, jeigu visi kuriam tai laikui sustabdytu pardavimus. Jei galvijas sulauke metu galo, palaikius dar pora menesiu ant dusios bus smagiau, kai zinosi, kad ir 2017m. i saskaita dar ikris pinigeliu.
    Pabandysiu viska parasyt is kito galo. Ismoka gausit, jei galvijas valdoje islaikytas gyvas iki gruodzio 31 d., ARBA islaikius 60 dienu galvijas paskerdziamas, parduodamas skerdyklai ir t.t. ( pardavus kitam, tolimesniam auginimui, ismoka gaus paskutinis laikytojas islaikes 60 dienu).
  11. Patinka
    Aiko got a reaction from Maj in Šienainio plėvelė...... - kur dėti?   
    Na pamiškė tai ką aš žinau.Kažin po to į tą mišką pats norėtum eit?O kad jo nieks neima tai tiesa.
  12. Patinka
    Aiko got a reaction from Dalka in LS traktoriai   
    Tai kiek atidavei?
  13. Patinka
    Aiko got a reaction from Augunstas in Mūsų laikomų galvijų nuotraukos   
    Mano jaunimas ir netik...












  14. Patinka
    Aiko reacted to ukdavidas in Už kiek perkate žemę?   
    man tas laukas pertoli nes toliau kaip 4km neturiu lauku ir nebenoriu plestis man jau gana nes cia paska begalo, poto reik parom dirbti
  15. Patinka
    Aiko got a reaction from caper in JohnDeere 6170M ar Puma 185   
    Nežinau kaipsu Case bet JD savininkai turintys 6170M ir 6930 arba 6920 vienbalsiai sutartinai rėkia kad emas netraukia taip kaip senukai.Nors sertifikate ir daugiau arklių.
×
×
  • Create New...