Jump to content

andrys112

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Marijampole

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

andrys112 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. andrys112

    Už kiek perkate žemę?

    Sveiki, turiu klausima del valstybines zemes. Noriu paklausti valstybines zemes zemelapiuose www.nzn.lt, kur suzymeta spalvomis zemiu plotai. Ar kas gali tiksliai paaiskinti, ka reiskia plotu spalvos. Melyna, geltona. zalia. Pvz : tokia kaip geltona ar ja galima nuomotis ar ji jau isnuomota. Aciu uz atsakymus.
  2. Taip gavau laišką dėl pirkimų ir ten parašyta, kad pirkimai atlikti teisingai. Tai manau viskas gerai Ačiū visiems už konsultaciją
  3. Na ten tiesiog gavosi mažiau dėl kurso iš euro i pl. Gavos keli šimtai mažiau. Suprantu, kad man negražins, bet ar nesugalvos kažkokių sankcijų, kad visų nepanaudojau.
  4. Sveiki, ar yra tokių kurie jau įgyvendino paramą smulkiam ūkiui? kurie prašė paramos 2016-2017m ir šiais metais turite pateikti mokėjimo prašymą galutinį ir projekto įgyvendinimo ataskaitą. Kaip sekėsi pildyti dokumentus, patiems išėjo susitvarkyti ar kreipetės pagalbos ( jei kreipėtės ar galite pasidalinti kontaktais, ar kokios įstaigos gali padėti) Na ir vienas klausimas - gal kas susidūrėte. Įsigyta viskas kas planuota, bet išleista mažiau nei buvo skirta. Per metus laiko įranga atpigo, kita pirkta buvo iš Lenkijos, ir kursas buvo gan geras. Todėl reziume išsileidau mažiau. Ar tai yra blogai ir ar bus kazkoki niunsai is NMA? Ačiū už atsakymus
  5. Šiandien užsukau į Sodrą. Tai papasakojo būtent taip, kaip tu Jurgioni ir parašei. Tik jei dirbi samdomą darbą, VSD vistiek reikia mokėti. Ir VSD įmokas gaima daryti kas menesį arba kas metus per deklaravimą mokesčių.
  6. Tai kaip suprantu jei dirbu pagal darbo sutarti : as jau moku PSD ir VSD Plius Esu ukininkas ir Edv didesnis nei 4 , tai turesiu dar karta moketi PSD ir VSD. Ar galite paaiskinti ar is to bus kokia nauda. Suprantu, kad del dvigubo PSD dvieju lovu niekas ligonineje neduos Bet kaip del VSD. Pensija skaiciuosis, nuo ukio ir nuo darbo pagal sutarti. Ligos pasalpa : nuo ukio ir nuo darbo pagal sutarti? Ar dvigubai sumokeje mokescius turesim is to naudos. Ar mokesim uz du , bet gausim kaip uz viena?
  7. andrys112

    Avietes

    Richardai tu teisingai pasakei seksis tam kas turi paturties zemes ukyje, turi uogynus ir turi savo rinka, taskus. Verks tie miesto zmones kurie neturi zalio supratimo kas yra zemes ukis, max 3 metai ir ukis bus apleistas nes nesugebes pasirupint juo Prisiziurejo ' Svajoniu ukio' ir mano kad pelnas simtaprocentinis. Pats buvau ju laidoje pas Amsieju kur pasakojo apie avietes ( koki kiekiai, pelnas ir t.t) bet reikia nepamirst kad tas zmogus turi N metu patirti toje srityje todel jis ir isgauna ta nauda. As auginu taip pat ne pirmi metai avietes bet to derliaus ka pasakoje ir su geriausiais metais nesigauna.
  8. andrys112

    Avietes

    zmoniu tik daugeja, suvartojimas dideja. Vienais metais bus mazesne supirkimo kaina kitais didesne. Kad kainuos centus taip nebus. Visada galima susikoperuoti ir isvesti i kitas salis.
  9. andrys112

    Avietes

    Pritarsiu Linelis982 Jeigu nebijai darbo, domiesi kaip auginti ir t.t. Niekada nebus bloga investicija ar i avietes, braskes, riesutus ar kokias darzoves. o kai pasako, kad 0,5ha yra daug suima juokas ( vienos seimos darbas vasaros metu, + keliu skyneju ). Pagalvokit i tai, kad siuo metu zmones iesko to produkto kur parasyta EKO, Uzauginta Lietuvoje, ar pardavinejamu ukininku turguose. Visi nori sveikesnio produkto. Blogos investicijos susijusios su zemes ukiu manau nera.
  10. andrys112

    Avietes

    Kokios veisles reikia avieciu daigu?
  11. andrys112

    Šilauogės

    Ne foto neturiu, bet jei planuoi tikrai daug sodint tai pasimk pluga ir sutaupysi laiko.
  12. andrys112

    Šilauogės

    Manau priklauso kiek jus ketinate sodinti? Jei nedaug tai kam ieskoti kazkokios technikos? Kastuvas bus geriausias budas duobem daryti Kita- plugas. Trecia http://skelbiu-img.dgn.lt/1_16_290802634/bulviu-kasamos-kombainukai-rusiuotuvai.png esu sodines ir su tokiu. tik siek tiek uztrunka kol pakankamai isgilini. Ketvirta - http://1.bp.blogspot.com/-dfeOCKwi7ho/U-EhQar9MRI/AAAAAAAAAcc/ioBx0mhUYbU/s1600/2013-10-25+10.59.28.jpg didelio diametro graztas. Jums ir budai.
  13. andrys112

    Šilauogės

    Persidare miskini pluga pagal save. o siaip tik reikia gerai pagalvoti ir nereikes nei ekskavatoriu nei miskiniu plugu. Budu yra tikrai daug.
  14. andrys112

    Šilauogės

    Kurmiai visur yra problema. bandykit preparatus nuo ju. uzspaudykit zeme kur jie iskilnojo. tikekites kad pabegs. Pradejo vysti rudeni virsunes ar is anksciau?
  15. andrys112

    Šilauogės

    Galiu padėti veisiant šilauogyną, bei įsigyti pigesnius daigus. Auginu pats 7metus šilauoges.
×
×
  • Create New...