Jump to content

žemgalos būras

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    pasvalys

žemgalos būras pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki visi,atkėliau ir aš savo lygiai tokį pati.Motorą suremontavo Vidmantas iš Marijampolės,sudėjo jamzo grupę-pupsi užtikrintai,nedažiau,palikau originalų koks yra.Naudoju žolei šienauti.daugiau kaip jumorą dėl gražaus pupsėjimo..Šiais laikais rimtam darbui galima rasti ir geresnių.
  2. Sveiki,ieškau t-25 seno tipo starterio apviju arba viso starterio nebrangiai,gal kas galit padėt.Veiksmas apie Pasvali,dėkingas.tel 861144129
  3. Šiaip tai rimtam aviaciniam motore naudosiu,todėl kaina čia nesvarbi.......bet jei liks tai ir pupsikėliui nepagailėsiu.
  4. Nu va,ačiu diev dėkui garbusis,jau dabar aiškiau,otai nueini i autoparduotuve,paklausi-žiūri kaip i durniu,nieks nėra girdėje apie toki.
  5. Sveiki pupsiokai,su artėjančiom.Gal kas esat girdėję apie spec. plokštumini hermetiką,kuris neužkiša motoro-ratavokit,patarkit
  6. Sveiki,gal kas visai atsitiktinai turit radiratoriu nauja, arba bent korius.
  7. Deja,teks palaukti,krapštausi tik laisvu laiku,bet tikrai ikelsiu.Šiuo metu jis jau papiltas.Beje,gal jau laikas pupsiko klubui,gana po forumus blaškytis,juk traktoriuko gerbėjų ne taip ir mažai.
  8. Nu va,tapau išdidžiu pupsiko savinyku.Pirkau labai panašu,belieka perrinkt ir pupupupupu....
  9. Sveiki garbingieji kurmiai,Ėėėėė būkit žmonės,ka,parduokit užlaikyta pupsika ,man tik žolę nusišienaut ir šiaip gražiai pasivažinėt-dabosiu šėnavosiu labjau nė žmona
  10. Eikit jūs ekoangarai,py.....kai,bliamba .Vyrai nepasitikėkit šia kontora.Aš irgi pirkau iš ju angara,pati konstrukcija puiki,bet grūdų pilti aukščiau kaip metra prie sienos rizikinga,o prie galinės ir visai negalima.Mano angaras 15x30 buvau patikintas,kad supilsiu tūkst tonu,o realiai supilu apie aštuonis šimtus,bet tai smulkmena: už pastatyma nuplėšė nemažus pinigus,o pastatė taip,kad po pirmos liūties atidarius duris vidury nors antims plaukiot Žodžiu b-iai kaip reikiant,baigėsi viskas tuom ,kad jau per kelis metus sutepiau hermetiko už kelis t.lt.ir vis tiek varva vis kitoj vietoj priklausomai iš kurios pusės lyja Žodžiu,babuinu valstybėj nevalia prarast budrumo nei akimirkai.Pilnas inter informacijos,manau toki angara galima atsisiūsti iš us arba kanados ir pačiam,tereikia kalbos ir šiek tiek pasidomėt, supakuotas vietos užima juokingai mažai,kai man atvežė atidarius fūra visas angaras buvo sudėtas vienam kampe,žodž štai jums reklamos :lol:Beje-nepasiduokit prekeivu spaudimui,tu visu siulomu langu,ventiliaciju tikrai nereikia,verčiau betonuojant patieskite plėvele kad angare visad būtu sausa,ju siulomos slankiojančios durys irgi niekam tike-nepataupykit isistatykit pakeliamas,bent patogumas.
×
×
  • Create New...