Jump to content

Ukininkas07

Nariai
  • Pranešimai

    209
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kupiskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ukininkas07 pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

4

Reputacija

  1. kiek procentu padideja grudu isbarstymas sukuojant?
  2. is kur istrauket kad apdeginsit su kasu? jau 3metai purskiu su teejet inzektoriniais ir jokiu apdeginimu, jei virsiji 3atm slegi gaunasi rukas, tada taip, gali padeginti, del normos greiti pamazini ir purski.
  3. Ukininkas07

    Grūdų kainos?

    kvieciai 2kl. 157-158e. sudarinejat sutartis tokia kaina?
  4. Pildote kas ZUIKVC puslapyje PROFESIONALIAJAM NAUDOJIMUI SKIRTŲ AUGALŲ APSAUGOS PRODUKTŲ APSKAITOS ŽURNALA? ar visgi darotes popierinius ir uzpildot?
  5. as pirkau kai dar buvo su 30% nuolaida originaliom dalim
  6. toki pati is dojaus uz 206+pvm pirkau sausio pradzioj. 174ah/1400A JD6930
  7. Ukininkas07

    Laverda/ New holland

    turiu l626 mcs 6m. 95m. 260ag.1950h., siemet pirmas sezonas buvo, likau patenkintas juo, 5,4m kederis tikrai permazas, tikrai paprastas kombainas lengvai taisosi.
  8. Ukininkas07

    Grūdų kainos?

    2kl 160, zirniai 220 i elevatoriu kuris uz 10km.
  9. Ukininkas07

    Aukšto slėgio plovykla

    http://lavor.lt/katalogas/saltas-vanduo/auk-to_sl-gio_plovykla_lavor_giant_28.html Kokia jusu numone butu apie sia plovykla? gal yra geresniu pasirinkimu už tokia kaina?
  10. Tai gerai, atsisijos kokie 50proc. Visu ūkininkų kurie realiai vykdo veikla, nustos pirkti ivairias paslaugas trašas technika kura ir visa kita kas reikalinga. Tada bankrutuos nemaza dalis tu, kurie tai tiekdavo, taip kad tik vieni pliusai ekonomikai ir valstybei..... emigruos dar puse mln. Gyventoju ir bus taip ramu kad ojojoj.....
  11. Kur pirma parasei tai ten ne gpm o sodros mokestis kuris siai dienai yra didesnis siek tiek nei parasei. Kiti tai sveikatos draudimas ir pelno mokestis.
  12. Perskaicius sita ju ataskaita susidariau vaizda kad visi skirtumai susidaro del ismoku, kuriu jie negali apmokestinti taip kad draskosi patys nesuprasdami del ko. Beje GPM yra taikomas gyventojams, o ukininkams(verslo subjektams) taikomas GRYNOJO PELNO MOKESTIS kuris kaip tycia yra rasomas taip pat GPM.....
×
×
  • Create New...