Jump to content

Autcssaideris

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lazdijai

Autcssaideris pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gerai sugalvojei pro siurbli man nebuvo atejus tokia mintis i galva. Dabar kai reiks zinosiu.
  2. Sveikas ar jau isemei veleneli is greiciu dezes. Gal net neskelei isemei nusiemes greiciu dezes dankti o nuluzusi gala issitraukei nuemes kardana. Parasyk kai man reiks zinosiu.
  3. Tu i Bielarusa isidejas lygegretaus vairavimo sistema. As irgi galvoju isidet ja. Galvojau i Bielarusus niekas nededa. Kaip su ja dirbt viskas dauk paprasciau . Pavyzdziui kultivuot nereike vazinet per ta pacia vieta.
  4. Turiu brezinius bet jie yra knygoj o idet i kompiuteri as nemoku.
  5. Aciu uz paaiskinima desiu filtra . O greiciu dezes centrifuga yra kaip parase Zoidbergas sone.
  6. Sveiki noriu idet i savo bolida filtra vietoj centrifugos . Nupirkus korpusa ir filtra daugiau nieko perdaryt nereike viskas tinka ir dar ar galima idet filtra ir vietoj greiciu dezes centrifugos.
  7. Autcssaideris

    DT75

    Jeigu puskacius prie ilipimo dureliu tai variklis altajaus . Tikrai zinau su DT 75 dirbau kalchoze puskacius buvo prie kuro bako tai ne altaiskas o paprastas variklis.
  8. Nuotraukos padaryt ir idet as nemoku tokiem bajerem as perdurnas. Galiu tik parasyt . Pirma ricega yra 4 begiai sinchronizuoti su ja groji kaip masinoj nera dzerzgimo. 1 begis i kaire ir i save 2 begis ikaire ir nuo saves 3 begis i desne ir nuo saves 4 begis i desne ir isave . Antra ricega i desne iki galo pirmyn atgal pagreitytojas paletytojas . Ricega per viduri pastumus pirmyn bus 1 diapazonas patraukus atgal atbulinis ricega i desne ir pirmyn 2 diapazonas . Jungent diapazonus butina sustot. Gunasi 16 begiu i prieki 8 atgal 4 diapazonai i prieki 2 atgal.
  9. Sveikas pas mane begiu chema yra ant stiklo. Pirmiause kuria ricega jungineji jeigu pirma nuo dureliu tai ja pakreipus i desne ir patraukus atgal tu jungineji paletintoja atgal isletini o pirmyn pagritini. Tada turi junkti su antra ricega begi ir vaziuoji o jeigu begis neyjunktas pagreitintoja paletintoja junginek kiek nori traktorius nevaziuos.
  10. Autcssaideris

    Stihl ar husqvarna?

    Pabandziau tepala tarp dvieju pirstu praskest siulo nesigauna tai dabar reiks dar su gleivem pabandyt.
  11. Sveiki vakar uzdave man klausima i kuri nezinau atsakymo. Klausimas; koks traktoriaus variklio litrazas .
  12. Pritariu Vyttui galines dar geros o priekines pernai keiciau buvo orginalios belsina 10 metu atlaike. Pirkau taurus minkstesnes smagiau vaziuot tiltas balkinis.
  13. Sveiki noriu paklaust ar junget priekini tilta sedami.
×
×
  • Create New...