Jump to content

Egida

Nariai
  • Pranešimai

    476
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Visas nario Egida paskelbtas turinys

  1. Egida

    BELARUS 1523.3

    Perka dar.Kam pavz.reikia su kokiu krautuvu,nedideliems darbams.Pvz.pažystamas kažkokį New hollanda su krautvu pirko.Kelintų metų nepasakysiu.Bet jau amžiuje.Tipo ne belarusas,bus geriau.Žinau kad už tą NH sumokėjo 20 k.Finale per metus tiek į jį prikišo eurų kad sakė Kajovikoj būčiau nupirkes tą belerį su stoll krautuvu,ir gal tiek knistis ne būt reikia.
  2. Egida

    BELARUS 1523.3

    https://www.skelbiu.lt/skelbimai/belarus-mtz-1523-3-72383243.html#&gid=1&pid=1 yra pasirodo ir visiškai naujas.Pro kažkur atvilko į LT.
  3. Egida

    Ūkininkų protesto akcijos

    Būtent.Dažytas kuras gali būti naudojamas tik traktoriuose,kombainuose,o ne lengvuosiuose automobiliuose.Šiuo atveju ūkininkai važiavo ūkiniais klausimais nepažeisdami taisyklių.Pavyzdžiui.O gal pilti nedažytą kurą į mašiną ir važiuoti susitikti su tokiu š....mininistru ūkininkui per didelė prabanga.Tai ir važiuoja su tuo ką turi.
  4. Egida

    Pieno kainos

    Tai ginčytis aš čia nesiruošiu.Aš parašiau tą ką man papasakojo.Galvoju,jeigu to žmogelio vokiečių kalbos supratimas menkas,tai gal ko ir ne suprato.Ir kaip sakoma,taip išeina ,,pletkai,,O tų straipsnių apie EU pieno kainas po teisybei,neiškojau informacijai patikslinti.
  5. Egida

    Pieno kainos

    Savaitgalį korušas toks senas rašo,tipo domisi kiek už pieną moką.Sakau 25 cnt.O tas Vokietijoje kažkokiamę ūkyje prie Leipcigo dirba.3000 karvių.Tai ten tipo tas ūkis 95 cnt.gauna.Klausiu supirkėjas kas?Valstybinė įmonė.Sakau jam,didelis kiekis,didelė ir kaina.Tai kad sako netoliese kalbėjo su ūkininku,pas ta arti 50 karvių tai anas parduodamas tik kažkokiam kitam supirkėjui gauna berods 82 cnt.Pagalvojau,jai tiesa(anas lyg ir ne buvo melagis tas pažystamas) tai kaaaaai skirtumas nuo mūsų kainų.
  6. Kas gali būti.Pakeičiau dozatorių 820 Belarusui(neatsimenu koks buvo,100 ar didesnis orginaliai)kadangi sunkiai sukosi vairas.Uždejau ukrainietiška.Tai po uždejimo po kokį mėn.laiko trūko per pusę vairo siurblių kas.Orginalai buvo nš 14.Kitokio negavau pirkti,tai uždėjau nš 10.Ir ką,praėjo 3 mėn.,trūko tas pusiau.Kas per hirnia?
  7. Per 15 min.tuos 7mm.pripylė.O vaizdas ant kiemo toks kaip kokia 100 litrų į kv.m.privarė.
  8. Pas mane ir ka tik nudavė storai vandens.Toks matuoklis rodė 7mm.Kažin ar jie ne ,,pievas,,rodo tokie.
  9. Egida

    Deklaravimas

    Pas mane mėšlo krūva ant lauko yra,tai metė vis kaip kraštovaizdžio elemtą.Po to ir pagalvojau,tokom kainom pieno tikrai ateitį mėšlo krūva bus kaip kraštovaizdis.
  10. Egida

    Pieno kainos

    Šiandien ryte teko šiek tiek su viena moterėlia pakalbėti kuri dirba MPK.Sako matote sūriukus tuos ten parduotuvių lentynose kurie kainuoja 0,60-0,70 cnt.Tai va,juos pagaminti pasirodo kainuoja 7-10 cnt.
  11. Gerbiamieji,ką imate už rulonų parvežimą?Pvz.nuo žmogaus namų iki lauko apie 5 km.Pasikraunu 21 ir pas žmogų iškraunu.Nesinori nei savęs nusiskriausti,nei žmogų apiplėšti.
  12. Egida

    Anekdotai...

    Kalbasi trys medžiotojai. -Mano šuo tai gudras.Išėjau į medžioklę,pasiėmiau šunį ir šautuva.Šovinius pamiršau.Tai daviau šuniui pauostyti šautuva,tai iš namų atnešė šovinius. Antras sako; -Mano irgi tas pats.Išėjau pamedžioti,išsivedžiau šunį,pasiėmiau šovinius,tai šautuvą namie palikau.Tai daviau pauostyti šovinius,iš namų atnešė šautuvą. Trečias; -Aš tai su žmona ėjau prie upelio nusimaudyti,pasiėmiau ir šunį.Nuėjome,o žmona paliko namie maudymuką.Tai šuniui daviau pauostyti žmonos tarpokoji ir pasiunčiau namo kad maudymuką atneštų.Ale tas atitempė kaimyną už kiaušų.
  13. Egida

    Anekdotai...

    Bobutė klausia anūkės: -Anūkėle,per televizorių vis kartoja seksas,seksas ir seksas.Kas tas seksas? -Ai bobule,tai beveik tas pats kaip tryda. Po kelių dienų bobulė pavėlavo į bažnyčia sekmadienio mišioms.Kunigas klausia pavėlavimo priežasties. -Oi klebonėli,baigiu nusikankint su tuo seksu.Namuose buvo 3 kartus.Kukurūzuose 2 kartus kol atėjau.Ir dabar va,stoviu ir noriu.
  14. Egida

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O Jūs 100% esate tikras kad tas vakcina veiksminga?Ši pandemija pasaulyje papildomai pagimdė berods 9 milijardierius.Nes viska VALDO pinigai.Jeigu pagamino kažkokio huinia,tai reikia jį ir prastumti.Dabar nerandu,bet skaičiau vienos berods UK profesorės straipsnį,kad tų visų vakcinų galiojimo laikas iki spalio 20d.Užtat tipo nori kuo dagiau suskiepyti.Dar per radija girdėjau kad tos pačios UK mokslininkai bando berods sukurti ir jau yra specialiai užkrėte 40 žmonių su kažkokiu SARS 2COV užkratu kuris tipo ale žymiai veiksmingiau kovos su COVidu.Bet tai čia tą tik skaičiau ir girdėjau. Kas liečia patį,nesiskiepijau ir nesiskiepysiu.Labai gerai jaučiuosi,gerai jeučiausi ir iki to hirnia atsiradimo.Bet nesu ir priešiškas tai vakcinai.Jeigu būtų mano darbas toks kad tektų skiepytis,galbūt taip.Bet šiuo atveju,mano karvės galimybių paso lyg ir negirdėjau kad 13d.prašys.Traktoriai tikiuosi kursis.O sėjai irgi netrukdo.Ir va.Tauta gavosi supriešyta.Jūs gerbemasis kaip vadinate,,begemotais,,tai tie antivakseriai ir galvoje galbūt kad ta vakcina NETATIDIRBTA ir niekas to šūdo nenori leistis.Asmeniškai,praeinu ir pro skiepytus ir pro neskiepytus.Nė vieni man netrukdo.Kiekvienas turi savo nuomone.
  15. Egida

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Per viršaus 40 savo gyvenimo metų neatsimenu kad žmonės gyvenantys toje pačioje šalyje būtų taip sukiršinti.Rodosi kad dvi rasės gyventų toje pačioje šalyje,ir vieni kitų nekestų.Jeigu kam reikia tų skiepų,lai tegul ir skiepijasi.Kam ne reikia,jo sprendimas.Bet pykti vieniems ant kitų,nereikėtų.Patys išsirinkom tokia valdžią,kuri visiškai bejėgė suvaldyti situacija su tais pasais ir tais ribojimais.Tik bėda ta kad netutirme tokios teisės ją legaliai išmesti.Be jokių išeitinių kompensacijų.Bet gal kada atsiras. Dabar nieko daugiau ir nematysi kaip tik šeimų maršai su vėliavom ant mašinų.Pyde.....stų žygis (kaip indėnai su tais būgneliais ir tom įvairiom spalvom) laisvės alėja,rugsėjo 10d.vėl norimas mitingas neaišku už ką ir prieš ką(bent man taip jau atrodo).Skiepytas pyksta ant neskiepyto,neskiepytas ant skiepyto,ir abu ant pyde....ų.Kartais pagalvoju,vat kaip dabar būtų jeigu leistų taip laisvai įsigyti ginklus kaip Amerikoje?
  16. Egida

    žiemkenčių buklė

    Tai kol nuvežiai iki kito elevatoriaus matyt kaip nindzės iš priekabos iššokinėjo lauk.
  17. Man ,,Edvin,,kuliant tik taip buvo.Vos pasivilkt ėjo.Vaizdas toks kad tie ūsai sukibe kaip kokie žirniai,net iš po sraigės ką nevaliodavo praryt,ant kameros lipo.O skagenas be problemu sulindo.Kai karklai tie javai šiemet.Dar dabar lapu ant stiebu yra.Todėl gal ir sunkiai dėl to ir kulasi.
  18. Egida

    Anekdotai...

    Žiūrėjau kaip dirba elektrikas.Ir supratau kad laidai skirstomi yra į du tipius:,,Turėtų būti tas".,,Ir ku*va bl*t ne tas".
  19. Egida

    Zymeto Kuro Kaina

    Matomai kiti užsidirba kitokiu būdu.Neplakdami ten tą kisielių.Kaip yra man pasakoje orleno vairuotojas.Sako taip.Prie rampos bazej matau naftruso mašina per mėnesį kokį vieną ar du kartus.Dėl sertifikato.Toliau ,naftruso mašinos važiuoja į Jonavą.Ko?Kuro baltarusiško iš achemos.Kitos kala pas lenku ar latvius kur pigiau to aliejaus.Po to plaka viską parsivežę bazėj.Tik klausimas kokiu santykiu.Kaip pavyzdys,gal to aliejaus galima maišyti kokia 20% o naftrusas,ar jozita jo pila kokia 30%.Taip per kieki ir prisiplaka centų,iš centų pasidaro eurai.O ūkininkai kantrūs,pasitaisys forsunkes,siurblį ir t.t.Kitas nepirks kokius metus,pasiūs žinute kad gera kaina parduoda,vėl susigundys.Taip ir sukasi ratas.
  20. Egida

    Už kiek perkate žemę?

    Nu o tam kur ras kam išnomuot tą žemė,po 5m.už tuos pinigus išeis butas naujas Palangoj.Su vaizdu į jūra.Vasaros sezonu panomuos tą,vėl eurai kapsi.Nei į dangų žvalgytis,nei stresuot,nei prakaituotas maikes skalbt.
  21. Egida

    Anekdotai...

    Mokytojas per pamoka mokinio.. -ką mes gauname iš vištos? -kiaušinių. -o tu gerai pagalvok,ką dar gauname iš vištų? -daug kiaušinių, -na gerai,ant ko tu miegi? -ant grindų -o ką po galva pasidedi? -veltinius. -na gerai,aš tau kitaip užduosiu klausima. -tavo tėvas ant ko miega? -ant mamos. -o jei mamos nėra namie? -pas kaimyne. -o jeigu kaimynės nėra namie? -tada ir tėvo nėra namie. -na gerai,kitaip paklausiu. -tavo senelis ant ko miega? -ant pagalvės, -o jei sutrenktum pagalve? -dulkės. -o jei stipriai sutrenksi? -garsas, -o jei paimtum su peiliu perpjautum pagalve,ką gautum? -nuo senelio pizdiulei -na gerai, gavai nuo senelio pizdiulei,na ir kas po to bus? -plunksnos,, -Pagaliau!!! Tai ką mes gauname iš vištų -kiaušiniu,
  22. Egida

    Pliurpalas

    Nu va ka pigiai
  23. Egida

    Anekdotai...

    Atsikraustė į kaimą žmogelis gyventi,apsiskelbė geru svarščiku.Ir vieną dieną ūkininkas nuvilko suvirinti priekabą sulūžusia.Po kelių dienų pasiisma ale sutaisyta,išvažiavo tik į kelią,vėl sulūžta.Parvelka atgal,liepia pertaisyti.Antra kartą pasiima,jau nuvažiuoja iki lauko,vėl tas pats.Vėl velka atgal pas svarščika. -Agirdi,ar tu gali gerai suvirinti,ar čia virint visai nemoki. -Aš 20 metų povandeninius laivus virinau,visi išpalaukė,nė vienas ne gryžo.O tu jau su ta priekaba užknisai.
  24. Egida

    Verslo sinergija ūkyje.

    Nu tik jau nuo tiek...Kai AA baba sakydavo toks kiekis čia tik nuo kirminų.Toks kiekis parai laiko bene ėmė ir ,,iškinkė,,.Problema buvo kažkur kitur,tik kaltė suversta ne ten kur reikia.
×
×
  • Create New...