Jump to content

Ekologinisukis

Nariai
  • Pranešimai

    116
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Ekologinisukis paskelbtas turinys

  1. Gal kas domėjosi statybos ūkio būdu galimos ar tik per firmas?
  2. O gal žinai dėl traktorių amžiaus kažką girdėjau, kad iki 7m?
  3. Tik traktoriai dėvėti galimi ar ir kita technika? pvz.: krautuvas, presas, šienapjovė?
  4. O po kiek vienetų vienam garde laikot palaidas? suskirstot pagal dydį? ar šustresnės neskriaudžia ramesių? Nelaimių nebūna?
  5. Tai kaip suprantu jei statyt tai tik pas vieną statybų firmą ir kuo rimtesnę. O teikiant paraišką kokius dokumentus reikia pridėt?
  6. Sveiki, Ar yra tokių, kurie vykdė statybas per kokią nors priemonę ir galėtų pakoncultuoti kokius dokumentus pateikinėjo NMA ir kokių prašė? Parašykit PM jei nesunku.
  7. Kokia valomąja išvalyti grikius nuo avižų avižų grikiuose yra apie 3 proc.
  8. Gal galit duoti patarimų ar įmanoma kaip nors išpjauti betoniniuose pamatuose skylę durims į pusrūsį įvažiuoti 1,8x 2,5m stačiakampio formos. Gal yra kokių technologijų atsiradę? Ar pamiršt nes tai neįmanoma? Dėkui
  9. Gal žinot kokios dabar statybos darbų kainos ? Konkrečiai šiandien domintų sienų iš senų plytų mūrijimas ant tinko , kokia kvadrato kaina? dvi eilės išorinė ir vidinė.
  10. Bet ar šiais metais išvis rinks ar nerinks, gal ką nors girdėjot?
  11. Noriu paklausti kokiu kilometrų spinduliu nuo ūkio toliausiai yra jūsų sklypai kokie jų plotai? Ir kaip manot kiek kilometrų kai jau nebeapsimoka važinėti ?
  12. Kaina tai gera lyginant su kitų gamintojų. Priklauso nuo komplektacijų viskas, bet lyginant su kitais neblogai
  13. Gal kas šiais metais statėsi angarą, būtų labai gerai pakalbėti kokį statėtės, kokias kainas sudėrėjot ir dar keletą klausimų. Jei kas gali į tokius klausimus atsiliept parašykit.
  14. http://www.futureangarai.lt/angarai-ant-plieninio-remo/ Gak kas statėsi kažką panašaus?
  15. Dabar pasakykit ar Nš70 https://www.hydrosila.com/files/product/gear-pumps-performance-a-group-4.specification.pdf nebus per drūtas? labai tiktų į orginalo vietą perdarymo visai nedaug, Su Nš 50 daugiau reikalų.
  16. čia Lenkų? Kur pamatyt jų garažus?
  17. Ekologinisukis

    šienapjoves

    Kaip manot kokio gamintojo geriausia jei pievos nelygios? Nėra kad važiuotum kaip per sušalusį arimą skersai bet tikrai neidealios tai galvoju kokią čia nupirkt galvoju apie 240
  18. KIEK NŠ 100 IR KIEK Nš litrų duoda gal kas žino kur sužinot?
  19. kokia kaina hidrovariklio ir kiek kainuoja siurblys ant kardano plius reduktorius? kur pirkti?
×
×
  • Create New...