Jump to content

kanapinis

Nariai
  • Pranešimai

    282
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kauno r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kanapinis pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

1

Reputacija

  1. kanapinis

    pupu auginimas

    Mepu m300k, 49,0 i elevatoriu, seklai maziau.
  2. kanapinis

    Seklos beicavimas

    Koncerno vadybos uzklausiau siemet, ar turi celest trio, atsakymas buvo toks: tu vemt nori? Po tokio atsakymo dar labiau galvoju apie celest arba baytan. Apskritai apie vadybininko keitima galvoju.
  3. kanapinis

    pupu auginimas

    kelk vėją kiek gali iš visų vietų. jd 9680i wts turėjau gamyklinius kontrinimus vėjo reguliavimo riboms perstatyt. man rapso stalas su atpjovėjais davė tik neigiamą efektą. dėl ko jūs jį dedat? kad nepamest pupos iš sujudinto augalo ar dėl kabinimosi už lenktuvų stumoklių?
  4. kanapinis

    pupu auginimas

    Azoto duok, kulsi mėnesiu vėliau. Ir be glifosatų, sausas. Daug kas bėdavojasi, kad reiks purkšt, kitaip neis kult, o kula vistiek nepurškę, nes "nespėjo" ir dar bėdavojasi, kad jau ankštys atsidarę, pusę derliaus ant žemės. Tokiu atveju, vistik problema gal ne su pupų pasėliu?..
  5. kanapinis

    pupu auginimas

    Bazagranas. Jau lygtais esu čia dėjęs šitą nuotrauką. Viena pusė gavus stompo su bazagranu, kita - ne. Kaip ir pirmais sakiau, pupos nemačiusios defoliantu. Veislė fuego, nuotrauka daryta rugsėjo 10d.
  6. kanapinis

    pupu auginimas

    Norejau pasakyt, kad su zolem reikia kovoti kol laikas, o ne kai kult reikia. Augini juk kulturinius augalus, o ne piktzoles, tai turi neleist nustelbt. Nebent tu paseji, trasu papili, papurski insekticidu su fungicidais, o paskuj viska kas uzaugo defoliuoji ir leidi per kombaina i prekyba.
  7. kanapinis

    pupu auginimas

    Pupu esu nukules kolkas gal kokius 500ha, ir nei vienas is ju nebuvo gaves glifosatu ar reglono, ar pan.. jokiu problemu nebuvo. Kombainas kratiklinis. pernai byrejo stabiliai 4t/ha.
  8. kanapinis

    pupu auginimas

    Palauk kol prinoks, nereiks glifoso pilt..
  9. kanapinis

    pupu auginimas

    Kaip baigėsi su tom žieminėm pupom? Kaip su žirniais gavosi?
  10. Mane domina kainos, o ne efektas. Ir dabar, prieš pjūtį, pas mane jos kainuoja tiek pat, kiek ir po pernykštės pjūties.
  11. O kas nors cia perkat kvieciu selenas vistu serimui? Domina kainos uz koki kieki kur..
  12. kanapinis

    Kuro uzpylimas

    norint iregistruoti kuro talpykla reikia visos papkes popieriu, tame tarpe ir kuro objekto technologines schemos arba objekto planas su visom pazmetom nesamonem iki "kaip sujungta" gal kas atlieka tu schemu paisyma? galima ir pacio piesta kiek supratau duot, bet net neisivaizduoju, kaip tai turi atrodyt
  13. Gal netyčia kas žinot, kokiuose ar kokiame tiksliai SMD variklio modelyje tos štangutės kiauros, turi skylę per visą ilgį? Tipo tas karomislų pakelėjas gaunasi kaip vamzdukas.
  14. Sveiki, as cia taip pusiau i tema, pusiau nevisai, bet turbut aktyviausia tema, kuri liecia pasarus. Kur galeciau nusipirkti nedideliais kiekiais (maisiukais po 25-50kg) soju rupiniu, rapsu, saulegrazu isspaudu? Ir visai ne atrajojanciu i tema tikriausiai - kur galeciau ta pati padaryti su zuvu, kraujo ar hemoglobino miltais? Geriausia butu aplink Kauna kazkur veiksmas.
×
×
  • Create New...