Jump to content

Jonis11

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Simnas

Jonis11 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. BCS 728 aparatas rimtas, tik reikia imti su ratais 12 colių, nes mažiukai greitai buksuoja.
  2. Naudoju motobloką Neva MB2. Ilgai negyveno jo originalus Piterio gamybos varilkis. Uždėjau honda kloną tai trečias sezonas be problemų. Standartiškai keturių frezų per mažai, nes geitai paskesta. Naudoju šešias frezas, plotis gavosi 1,2m, daug geriau eina į priekį. Arimui jo svoris per mažas. Pas mane jis traukia plūgą su 13 colių ratais nuo automobilio ir su grandinėmis. Vieno rato svoris apie 50 kg. Rinktis reikėtų pagal paskirtį ir dirvožemį. Jeigu tik darbui su freza ir lengva žemė, pav. šiltnamyje, tai užtenka ir motokultivatoriaus, o sunkesnėje žemėje motoblokas ir kuo sunkesnis.
  3. Sveiki, gal kas žinot kur parduodami variklio veleno(veleno storis 20mm) skriemuliai motoblokui Neva.
  4. Gal tikrai reikėtų imti Briggs variklį, jau būtų šiuolaikiškesnis. Ir tepalo lygio nepražiopsosiu, nes yra daviklis. Tik škivo dar papildomai reikės ieškoti, nes velenas 19mm http://www.tgp.lt/product_info.php?products_id=849&osCsid=852be08087de521fbc1df8037c815c96
  5. Sveiki žemdirbiai Su savo Neva MB 2K nudirbau rudens darbus, bet du kartus ardžiau variklį: 1. prilipo švaistiklis prie alkūninio veleno, nes buvo per mažas lygis tepalo variklyje; 2. subūrėjo į gabaliukus tepalo taškymo mentelė ir atsilaisvino švaistiklio varžtai. Dabar variklis vėl užstrigo ir neprasisuka, bet daugiau ardyti neturiu noro. Dairausi kuo pakeisti. Gal kas jau išbandėt Kohler SH265 ar Kipor KG280 variklius? O gal yra geresnių už priimtiną kainą?
  6. Dėkoju už nuorodą. Neva plūgo nėra galimybės pasukti horizontalią ašį, bet vertikalią galima. Pabandysiu taip sureguliuoti ir suarti kokį gabaliuką
  7. ,,1motobloko scepke,ten kur stovi varztai,TURI BUTI LASVAAAA.Ji turi laisvai vaikscioti kartu su plugu,zazorai tarp varztu ir motobloko korpusu mazdaug po 5-8 mm,jeigu ta nepadarysit,dirbti bus labai sunkoka,motobloka trauks i sona,kartu ir dirbanti asmeni.'' Įsitaisiau motobloką Neva MB-2 ir bandžiau arti, bet motobloką traukia į šoną. Nelabai supratau kur turi būti laisvumas. Plūgas prie motobloko tvirtinasi dviem kaiščiais. Gal naudot plonesnius kaiščius?
×
×
  • Create New...