Jump to content

sizeriux

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    pasvalys

sizeriux pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Aš ir valau rankomis matyt dar neišdžiuve kad sunkiai valosi.Išdžiuves lukštas trapus ir nesunkiai nusivalo. na bet kad jau apie 13 dienu džiūsta.. nebesinori tiek daug laukti... ikelsiu keleta foto kaip atrodo.
  2. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Sveiki česnakininkai.Kaip jūsų česnakai? Maniškiai tai jau stipriai išdžiūvę ir jau pradedami valyti (anksčiau laiko nebuvo). Norėjau pasiteirauti kaip jūs valote česnakus po nukarpymo šaknų ir žiedstiebio? Aš vis trinu tarp ranku. Bet labai jau jie aplipę, ir sunkiai valosi. Matosi kad darbo bus nes jų yra apiie 800kg. Būtų smagu išgirsti jūsų darbo priemones.
  3. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Laba diena. Sakote kad kaune superka po 5lt. Gal pasidalinti kontaktais galetumet;)
  4. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Donatai ar pas tave sunki žemė? Tarp ko sodini (vagutėse, ar eilėse)? Jei sunki žemė kaip su derlingumu?
  5. sizeriux

    Česnaku auginimas

    O kaip su įsišaknyjimu, ar spes gerai išleisti šaknis?
  6. sizeriux

    Česnaku auginimas

    va klausymas tau ten kur neisdygo nebuvo plikas laukas kai buvo stipriausios salnos, ar nebuvo vandens? gal sniegas plonesnis buvo??? na taip ir pastebejau, kad slėnyje kur buvo sniego daugiau, ten viskas normoje, o ant pakilimų ir viename kraste nebuvo, arba buvo labai mazai. Tokiu atveju reikia gal kokiomis pjuvenomis kai užšąla padengti?
  7. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Sveiki česnakų augintojai. Aš pasodinau dalį česnakų praėjusį savaitgalį, tik dabar knibžda mintis ar ne per anksti tą padariau. Kitą dalį sodinsiu šį savaitgalį, o paskutiniu, 20d. Žiūrėsiu ar tos kelios savaitės kaip nors įtakos derlių ( todėl darau, nes praėjusiais metais dalis česnakų 30% buvo neišdygę. Galvoju kad nušalė, tačiau visus vienu metu sodinau. jei būtų nušalę tai visi, tai ir likau nesupratęs. kada planuojate sodinimą? ir kaip galvojate viena kita savaite anksčiau ar vėliau įtakoja jų išžiemojimą?
  8. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Sveiki česnakų augintojai. Visi ruošiasi rudeniniai sėjai žieminių česnakų, o niekas nekalba apie česnakų beicavimą. Ar kas nors beicuoja kuo nors pireš sodindami? jaigu taip gal galite atskleisti kuo ?
  9. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Tai yra nupurkšti su rankiniu purkštuvu? koks santykis karbamido ir koks vandens? ar per lapus pasisavins?
  10. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Sveiki, kažkodėl po žiedynų karpymo pradėjo gelsti viršutinių lapų galiukai, šaknys nepapuvusios patarkit. Ar dar reikia tręšti karbamidu žieminukus? Jei taip kokiu kiekiu? lbai nenoriu padauginti, tačiau nenoriu ir bereikalo tręšti. Ačiū už atsakymus.
  11. sizeriux

    Česnaku auginimas

    O tai jie žiedynai atauga? Vakar nuskabiau 10a ploteli, bet neįsivaizduoju kaip juos reikia nuskabyti daug didesniuose. Ir dar česnakų mylėtojai, kada paskutinį kartą jūs trešiate savo žieminukus?
  12. sizeriux

    Česnaku auginimas

    ačiū už atsakymą. O maždaug kurioje vietoje reikia laužti žiedą? kuo arčiau ?
  13. sizeriux

    Česnaku auginimas

    Labas vakaras mieli česnakų augintojai. Pats pradėjau šiemet auginti žieminius česnakus, ir susidūriau su pirmaisiais sunkumais - dėl česnakų žiedų karpymo. Gal galite patarti, kada juos reikia nuimti?(nes iš skirtingų žmonių skirtingos nuomonės). Kam nesunku PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI.
  14. sizeriux

    Miskantas

    O kaip yra iš tiesų su jų realizacija? ar kas nors gali pasakyti kas tuo užsiima, ar įmanoma realizacija tik mažo kiekio, ar bet kiek jų paima?
  15. sizeriux

    sraiges

    Laba diena.. Pradėjau skaitinėti jūsų diskusiją.. ir iš kart kilo mintis pradėti auginti sraiges.. norėjau paklausti kokio amžiaus sraiges galima parduoti?
×
×
  • Create New...