Jump to content

Donats85

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    TAURAGE

Donats85 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. kokia m2. kaina sendien  ?  gal  atpigo.

     

  2. Donats85

    Avių liga

    Noreciau paklusti del aviu viduriavimo pries isleidziant i pieva visa laika sugirdau Alben nuo parazitu bet 3 aveles vel pradejo skystai tustintis, sugirdziau vel vaistuku nepadeda,veterinoriaus zinios apie avis minimalios ziuri jis tas mano avis kaip pirma kart matytu,o paklaustas tik trukcioja peciais. Gal kas gali parekomenduoti koki gera preparata nuo sio dalyko. O gal nebutinai tai sukelia parazitai gal yra kokia kita priezastis. Ar galima kur nuvest ismatas kad jas istirtu Tauragej netiria.
  3. Donats85

    Veislininkystė, selekcija

    Gal kas isamiai paaskintu kaip kastruoti avinukus?buvau rades kaskurioj temoj apie guminius ziedukas kaska...
  4. Donats85

    Aviu augintojai

    Perskaiciau temoje kad niekas nenori pavasari parduodi aviuciu, nebent uz gera kaina. Tai kokia ta gera kaina? Uz katik nujunkyta avyte?ieskausi avyciu bandai didinti.Gal kas parduotu kokias 25
  5. Gal Kas placiau galetu pasipasakot apie grindis,betonuoti, medines ar paprasta zemelia palikti,galvoju apie 150m2.tvarteli statyti,tik va del tu grindu vieningos nuomones nera.
  6. noreciau apie tas ismokas paklausti tai jei as turiu 20 eriavedziu uz jas gaunu po 40lt.kaip uz eriavedes ir dar plius galiu gauti ismoka kaip uz mesines avis po 105 LT. tai uz viena avi gautusi 145Lt.?
×
×
  • Create New...