Jump to content

CASE IH technic

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    dotnuva

Kontaktai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

CASE IH technic pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

3

Reputacija

  1. sankabos pedalo galinukas 2989 - Clutch pedal sensor and clutch pedal switch – signals not plausible
  2. Praktikoje egzistuoja scr atjungimo variantas(kreivas) su istrintom visom klaidom: ir kuro taipat, o tai apsunkina gedimo paieska
  3. Turiu ir daugiau info! 861671207 7060 op.rar
  4. Pritariu tavo nuomonei, tik patarimas praktiškiau rinktis NH T7.200( Case Puma160) dėl komplektuojamų stambesnių galinio tilto šoninių reduktorių, o tai atsparumo rezervas planuojant didint variklio galią , bent iki NH T7.250(Puma200) lygio, kas populiaru tarp mano klijentų.
  5. Tai ne čipavimo metodas, o gamintojo tramsmisijos ''softo'' programinė klaida, kai kam duodanti galimybę pajusti apie 35 AG prieaugį iki kol ne bus transmisijos ''softo'' atnaujinimo, ar dėžės perkalibravimo( po laukia šioks toks nusivylimas). Patikimiau susikelti ''arklius'' įkėlus orginalų T7070 variklio failą, ar ''sučipuoti'' indvidualiai pagal poreikį.
  6. Būtų objektyviau lyginti Pumą su John deer 6R serija, atitinkanmai ir kainas. Vienas iš pumos mažų minusų-mažai vietos įvairioms smulkmenoms susidėti(mano keliato klijentų(užsijimu case diagnostika) pastebėjimu.
  7. Ribojimas yra jei klaida aktyvi!
  8. panašu į kuro trūkumą '' common rail'' magistralėje.(Rail Pressure Positive Deviation High and High Fuel Flow Setpoint Value Pasitikrink filtrus!
  9. Turbinos nereik keisti! tik pamatuok maksimalu pasiekiama slegi dirbant pries ir po siurblio reguliavimo. Del smulkmenu rasyk i PM
  10. Ka konkreciai reikia tvarkyt?(modelis;gedimas)
  11. Keisk vietomis slegio daviklius power shifto(pradziai)! Po to kiti sprendimai.
  12. visu pirma tier 4 uz pagrinda kartais ne tier2 variklis paimtas? o antra tier2 naudojamas EDC7 kompas o tier3 EDC16 Taip,pagrindas tier2! Antra kompai tik "gelezis"(pigesnis ir brangesnis)programuojama. Trecia (to paulius) cia ne bajeris.
  13. Taip turetum! Tik reiktu variklio kompa perprogramuot su tier 1 charakteristikom ir papildomus kumstelius nuslifuot(pigiau nei kita pirkt).Efektas butu kaip nauju tier4(su ad-blue) traktoriu.
×
×
  • Create New...