Jump to content

roswis

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Raseiniai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

roswis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. roswis

    Šiltnamių statyba

    Va tame ir esme kad kiek per brangi investicija polikarbonatas nes plonesnio kaip 10mm neapsimoka det. o del pamato kokio storio ir gylio daret? kas is patirties patartu?
  2. roswis

    Šiltnamių statyba

    Skaiciuju kastus ir ieskau geriausio varianto 100 kvadratu siltnamui, polikarbonatas iseina apie 4000 tukstancius. Tad galvoju apie dviguba plevele su oru padavimu i tarpa arba lenkiska 3MA plevele http://www.agroprofil.lt/lt/pleveles-so ... iltnamiams ka jus manot is patirties? del pagrindo galvoju apie betono pamata o konstrukcijai plastikinius 5cm skersmens 10m ilgio (jai tokiu gausiu) vamzdzius.
  3. roswis

    Vynuogės

    Gaminu siektiek. Pernai pasigaminau 20l vynuogiu vyno, symet svarstau dar daugiau gamint. Bet svarstau apie galimybe pardavinet vynuoges didesniais mastais, kad kazkiek ir uzdirbt butu imanoma. O del zemes tai puikia vieta turiu. Visi 5 hektarai ant slaito i pietine puse , is siaurines puses miskas, zeme- priesmelis. Tesiog puikios salygos tik reik surast kut pelningai padet vynuoges is 5ha ir valio
  4. roswis

    Vynuogės

    Tai dabar esminis klausimas butu. As tu vynuogiu mielai ir pora hektaru uzsisodinciau ,bet kur jas padet? Kaskaip nesinori i turgu veziot.
  5. roswis

    Vynuogės

    Yra pakankamai geru isvesta veisliu kurios atlaiko gan dideli speiga: Marechal Foch -30; Rondo -24; Regent -26. Manau tokioms veislems siltnamiai nebutini, rudeni apkastum siektiek durpem ar agroplevele uzdengt ir perziemotu. Cia kur pavardinau tas veisles tai tik raudono vyno gmybai tinkamos, valgymui butu kiek rugstokos. Kaskaip mane traukia vynines veisles, o ir vynas skanus. Vis ne is parduotuves actas su spirito tabletem, dazais ir kvapikliais. Zinoma yra isvesta ir puikiu Lietuvisku veisliu kurios net ir -35 saltuko atlaiko.
  6. roswis

    Vynuogės

    Auginu daugiausiai desertines vynuogių veisles , bet turiu ir keletą vyninių veislių . Turiu virš 50-ies vynuogių veislių , skaičius keičiasi , nes rudenį nepatikusias iškasu , o pavasarį sodinu kitas Aha.. o produkcija turbūt suvartoji namuose?
  7. roswis

    Vynuogės

    o kokias laikot ir kur produkcija realiziuojat?
  8. roswis

    Vynuogės

    Nu nejaugi niekas Vynuogiu neauginat?
  9. Gal yra kas užsiima vynuogių auginimu? Auginat vynines ar desertines vynuoges?
  10. sakau kas skelbime parasyta. O del arkliu tai ju visokiu yra tik neradau db ant greicio butent 130 bet va 110 http://lt.eagra.eu/mach-7190-Landwirtsc ... 2620?geo=1 .
  11. tai as irgi taip galvoju nes traktorius pagal marke tai ne is naujausiu o valandu tik 5000. kaskas nesueina. arba jau senai jo niekas nebepataiso
  12. Noreciau pasiteiraut ka manot apie Massey ferguson 2620 135Ag tik minusiukas tas kad 5939M/h. Ar vertas demesio agregatas?
×
×
  • Create New...