Jump to content

dainiusa

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    kedainiu r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

dainiusa pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. dainiusa

    Triušių auginimas

    ar kas auginate Hyla triusius? kokie atsiliepimai apie juos? Augimo skaiciai, ka raso hyla veisejai cekijoje zinomi, tik kodel nera pas mus ju daugiau auginanciu.Paziurejus kainas, ka parduoda veislei pas mus, tai panasi tiek zelandu, tiek kalifornu.tik ar tikrai cia galima nusipirkti tikrus Hyla, kad ir jauniklius is parients linijos.Kokios jusu nuomones ir tikri susidurimai?
  2. na tik kaip buda, baltymu padidinimui pasaruose.
  3. ar galima vistoms duoti pasariniu mieliu, kaip jas paduoti?
  4. Kur galima isigyti vistu dedekliu,tikru krosu,apart dominant.kaip hy line,hisex?
  5. dainiusa

    Triušių auginimas

    kiek pamenu, cia forume buvo rasyta, kad NZ patinas ir K/NZ patele dave greitesni augima iki 3kg per 95-100 dienu K patinas su K/NZ patele 3 kg- 100-105 dienos. Ar tai atlikta buvo vienodomis salygomis, nezinau.
  6. dainiusa

    Triušių auginimas

    Kaip ir anksciau esu pastebejas ,kad cia visi nori gauti informacijos o dalintis savo pastebejimais ... niekas nelinkes . Tad manau ,kad nelabai as cia turiu ka veikti . teisingai pasakyta.Lietuviskas budas, as zinau, kitiems..... Tad jei nori gauti informacijos, eik i rusu foruma, jei nori pasikandzioti - i lietuviu foruma.
  7. dainiusa

    MESINES VISTOS

    ciareikalavimai, laikantiems virs 500 vnt. o kokie reikalavimai iki500 vnt?Ir kaip skaitomi tie vienetai, bendras uzaugintu metinis skaicius ar kiek siuo metu yra tvarte.
  8. dainiusa

    MESINES VISTOS

    O tai kiek kainuoja vistos skerdimas, jei atvezi tuos 500 vnt? O nera kaip laikant dedekles, jei turi lygtais iki 350 vnt, tai kazkiek yra supaprastinta laikymo reikalavimai.
  9. dainiusa

    MESINES VISTOS

    o tai kokiu leidimu reikia, norint jas pardavineti zmonems, atvezant i namus?tai jei pasipjaunu 10 vistu namie,o dar 100 vnt laksto tvarte, tai jau nelegalu?valstybes apgavinejimas.
  10. Pesiau broilerius rankomis.Plykiau 65 laipsniu temp. 30 sekundziu.Pesesi gerai, bet po kokio pusvalandzio matosi vietomis odos suketejimas,plutele.Noretusi grazesnio vaizdo.Tai plykiau per karstame vandenyje ar per ilgai laikiau?Kaip jus darote?
  11. Noriu paklausti, ar gerai duoti avizas zasiukams,zasims? Ar noriai lesa ,ir ar galiu nauditi, kai pagrindini grudini pasara jiems?
  12. dainiusa

    Inkubatoriai - perinimas

    gal galima konkreciau koki sildymo tena naudoji?
  13. dainiusa

    Inkubatoriai - perinimas

    koks pas jus termoreguliatorius? kokius tenus naudojate, kur galima isigyti?
  14. dainiusa

    Vistos

    visokio grozio gali rasti cia http://www.kiemopauksciai.lt/
×
×
  • Create New...