Jump to content

Tadas Blinda

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šiauliai

Tadas Blinda pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tadas Blinda

    Kiaušinių kainos

    Kainuoja užauginimas, išlaikymas, realizavimas. Tai paskaičiavus kiaušinio savikaina yra mažesnė, nei 20-30 ct.
  2. Nors turėsi ir 100 patelių, didelio pelno vis tiek neturėsi. Didesnį pelną gali gauti tik supirkdamas triušius (gyvus) ir parduoti skerdieną. Ir pardavinėjant spalio -gegužės mėn. nes šiltuoju metų laiku niekas neperka. Dabar ir turguje vieta brangi - apie 70 lt.
  3. Tuomet turbūt laikas persikelti į temą ''Mėgėjiška triušininkystė ( hobis )'' ? Nuo triušio (parduodant gyvą svorį) atlieka tik apie 5 lt. jei pats parduosi skerdieną atlieka 10-15 litų, jei parduosi po 25 lt/kg.
  4. Pas mane nei vienas nespėja nugaišti. Kai suserga užmušu jį, nulupu ir atiduodu šuniui.
  5. Eko triušyje rašo nesąmones. Jei žadi pradėti augint triušius, pirmiausia pradėk auginti tik dėl savęs, o po to plėsk savo ūkį ir ieškok kur galėtum realizuoti didelį kiekį triušienos. Ir neparduoti perpardavinėtojams ir pats realizuok triušieną didžiausia kaina (turguje arba pažįstamiems) tai taip ir galvoju, kad poto nelikciau su triusiai,vienas galesiu valgyt.. tika va domina kaip geriausia pradeti, kokie narvai ir panasei.. daug skaiciau apie tuos eko, tai aprasyta gerai, bet ir man per saldziai atrodo.. Veislines pateles laikau narvuose, o visą prieauglį - voljeruose. Šeriu kombinuotais pašarais, nes mažiau triušiu nudvesia ir greičiau auga
  6. Eko triušyje rašo nesąmones. Jei žadi pradėti augint triušius, pirmiausia pradėk auginti tik dėl savęs, o po to plėsk savo ūkį ir ieškok kur galėtum realizuoti didelį kiekį triušienos. Ir neparduoti perpardavinėtojams ir pats realizuok triušieną didžiausia kaina (turguje arba pažįstamiems)
  7. Auginau 100 vištų,kiaušinius pardavinėjau turguje, pelnas nedidelis. Uždirbi tik kelis litus per mėnesį ... Nes niekas nenori pirkti brangiau negu iš paukštyno. Vienas kitas nusiperka brangiau.
×
×
  • Create New...