Jump to content

nerijus69

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario nerijus69 paskelbtas turinys

  1. nerijus69

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Akmenės krašte parduodamos pupos Fuego, sėklai. Tonos kaina 290 eu. Priklausomai nuo kiekio ir atstumo, galimas susitarimas dėl atvežimo. +37061147981.
  2. Gal kas pasidalintų lexion 480 dalių katalogo nuoroda? Ačiū.
  3. Tai čia prie viso šito dar sutinki dirvas kalkinti?
  4. Jei žmogus rimtai ketina užsiimt perdirbimu, 100000 neužteks. Tarkim daržininkystės kryptis. Ankstesnė jaunojo ūkininko parama 40000. Ar Marijau manai, kad su tokia suma galima kažką pradėti?
  5. Tai žiaurūs reikalai 100000 išleist perdirbimui.
  6. Jei teisingai informavo, už perdirbimą balus duoda tik jau užsiimantiems perdirbimu
  7. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Gal pakomentuotumėt kokio čia sensoriaus gedimas lexas 480. Taip pat gal kas apšviestų kaip būtų galima apžiūrėti rotorius. Rotorių priekius suprantu apžiūrėt galima per bunkerio angas. Kitas klausimas, apžiūrėto varianto rotorių galiniai reduktoriai besisukdami šiek tiek primena betono maišyklės garsą. Tai normalu? Ar turi būti išvis koks triukšmas iš jų?
  8. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Tai va ir sprendžiu kurį imt, nes neretai 480 pigesnis. Hektarų tai tik šimtas, bet prie to neprisirišu, nes kombainą planuoju įsigyt ilgam.
  9. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Kalbėdamas apie švarumą turėjau galvoj šiaudų masėje užsilikusių grūdų išpurtymą. Turbūt kiekvienas galim pasakyt kiek planuojam, bet dažniausiai niekada taip nebūna. Nuo 5 iki 9 t., mano laukuose kviečių byra. Kad geras 450 ir 460, neabejoju ir į juos nespjaunu. Netgi dairausi ir šių modelių, bet klausimas, kodėl liaudis vengia rotorinių?
  10. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Bet Mantai turbūt neturėjai 480 to. Kiek pasirinkau info apie rotorinius- našumas ir kūlimo švarumas jų stipriosios savybės prieš kratiklinius. Iš blogųjų savybių lyg drėgnesnių nepakula, o taip pat jei užsikimštų, tektų visą dieną atkišinėt. Tai va tokia mano surinkta info, kiek ji teisinga, gal kas pasidalintų.
  11. nerijus69

    Claas kombainai (informacija)

    Gerą vakarą. Renkuosi kombainą nuo 30 iki 50 štukų. Gal kas turi patirties su rotoriniais? Kas su jais negerai?
  12. Sveiki. Kas žino- Renault Ares 815, kaip tikrinamas tepalo lygis pavarų dėžėje. Yra stikliukas, tačiau nėra graduotės. Ar ji ten turi būti. Tikrinama užvestam, ar priešingai. Ačiū.
  13. Apie kurį modelį kalbama? Ieškau wso, jis geriau sukas, bet įdomūs ir kiti modeliai.
  14. Sveiki. Gal kas turi JCB 2140, 3170, ar 3220, 3230 arba ws modelį. Domina kiekvieno kuro ekonomija, pasukamumas, patvarumas.
  15. nerijus69

    zieminis rapsas

    O purkštuvą prieš tai buvot išsiplovę? Turėjom patirties tame.
  16. nerijus69

    kombainu reguliavimai

    Pelai purūs, bet akmenys ateina ant kratiklių, o į kišenę neįkrenta
  17. nerijus69

    kombainu reguliavimai

    Sveiki. Gal kas papasakotų, kodėl 96 clasui akmenų stalčius nuolat pilnas šiaudų. Dėl to kaip suprantu akmenys neturi kur nukristi. Išvalau ir kad ir po 50 metrų kūlimo, stalčius vėl pilnas. Kame replės?
  18. nerijus69

    No-till

    Pirma trašos antra sėkla, trečia smulki sėkla
  19. nerijus69

    No-till

    Valytuvai tik turbodiskui, bet sėjom į rapsieną ir pupieną tai nereikėjo valyt vagutės, pakėlėm viršun. Kitamet į kvietieną rapsą sėjant bus galima pasakyt kas iš jų gero. Už turbodisko eina trašų noragėlis. Čia bėda išlindo, kad drėgnesnėj žemėj tarp turbodisko ir noragėlio prisikaupia augalinių liekanų, užsikemša. Problema šalinama https://youtu.be/Yt8DStjULT0 šitokiu būdu. Už trašų noragėlio eina vagutės sutankinimo ratukas(mano nuostabai, po noragėlio vagutė užsidaro pati). Sėjimo diskui valytuvo nebereikia, nes turbodiskas padaro visą darbą.
  20. nerijus69

    No-till

    Kasi atvežė 2022-09-24. Nors ir viską nuodugniai aptarėme su pačios Agrokalina konstruktoriais, kai ką padarė kaip patys įsivaizduoja. Nors sėjos pradžia buvo švelniai tariant- nesklandi, rezultatai tikrai džiugina. Tam, kuris sukūrė turbodiską, reikėtų duoti Nobelio premiją. Šiam ukrainiečių kūriniui dar iki pavasario matau eilę reikalingų patobulinimų, tačiau pats principas mane tenkina. Sėjamąją pagamino pagal mūsų užsakymą, su atskira trašadėže, trašą įterpinėjant giliau nei sėkla. Horomechanikoje stovi jos bazinė versija.
  21. nerijus69

    Trašų kainos

    830 agrokoncernas i rudeni
  22. nerijus69

    SZ-3,6

    Su skarda. Kainos tiksliai nenepasakysiu. Arti 200 eu viena pusė, bet gal klystu.
  23. nerijus69

    SZ-3,6

    Uab gražulas man parvežė.
×
×
  • Create New...