Jump to content

u.k aurimas

Nariai
  • Pranešimai

    1185
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    9

u.k aurimas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Vasario 11

u.k aurimas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

u.k aurimas pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

378

Reputacija

  1. u.k aurimas

    Miežių auginimas

    RGT Platen salyklas, priesselis zirniai, 100kg MAP is rudens, pavasris lekstes 200 kg salietros 100 sulfato tada seja, 1 purskimas nuo ligu su tazeriu ir protendo, 1 purskimas insekticidu, kulimas 5,5 t uzskaitomo viking malte. dregme 13,8 .
  2. 8 vakare buvo 16 dregme o 1 nakties 14, viskas imanoma tik turim mazai laiko pajudet
  3. u.k aurimas

    Grūdų kainos?

    salyklas 240 pasaras 130
  4. u.k aurimas

    New Holland CX kombainai

    Sveiki cx turetojai, kokius smulkintuvo peiliukus dedat ? tie su spraniukais kazkuo geriau dirba ? https://lytagra.lt/originalios-z-u-tech-dalys/kombaino-sistemu-dalys/smulkinimo-sistemos-dalys/87031978-smulkintuvo-peiliukai https://lytagra.lt/originalios-z-u-tech-dalys/kombaino-sistemu-dalys/smulkinimo-sistemos-dalys/84437624-smulkintuvo-peiliukas
  5. as emiau su visu tuo besisukanciu bliudu ir ant zemes issiardziau
  6. u.k aurimas

    Claas kombainai (informacija)

    kiek isdirbes valandu ? kodel keist norit ? ieskau ir as kombainiuko apie 460 450 lexa mastau .
  7. siust ant 3 raidziu tokius glusus agronomus jeigu nesupranta kas yra meslas ir kaip jis veikia zemeje. As isvis nesuprantu kaip galima lyginti mesla su augalu tarpiniaii gerai super fantastika, nu bet pirma jus suprastik, kad meslas tai jau suvirskinta zole, pasarai, miltai ir kas tik nori, tada jie iskakoti sumaisyti su siaudais, apipuve ir pradeja kruva kitu procesu, o kas yra tarpiniai augalu? kotukai su lapais ir viskas, dar truputis saknu ir tai jiems uzaugt reikejo jusu zemes resursu, o mesla jus atvezat nealindami dirvozemio neisnesdami is jo nieko tik idedami su tarpiniais tai jiems uzaugt reikejo maisto vandenio ir ttt.
  8. sito dar nezinau, bet nedarbinguma gavau geguze birzeli liepa, tai gavau 70% nuo minimalaus atlyginimo, o tada sako lauk kitu metu geguzes kai deklaruosi pajamas ir jeigu sumokesi daugiau nei minimalus atlyginimas perskaiciuos ismokas.
  9. nuo minimalios algos, tada geguze perskaiciuoja , koks pelnas buvo ir kiek sumokejau daugiau negu minimali ir tik tada gausi daugiau
  10. u.k aurimas

    Trašų kainos

    kuo siti metai iskirtiniai ? kodel negalejai pernai paset be atidejimo ? ir kodel negalesi paset 23 rudeni be atidejimo ? nelabai suprantu ….
  11. u.k aurimas

    Grūdų kainos?

    koks skirtumas kas bus kita rudeni, esme kas vyksta dabar arba bent menuo i prieki, ir faktai toki kad dideliem zaidejam reik pinigu cia ir dbr del to stumdomi grudai uz zemesne negu rinkos kaina taip greit ivygdant kintraktus ir gaunant pinigus, kai perziemos ir reiks kult, tada ir bus matyt reali kito rudenio kaina, kas del savikainos, faktas kad salietra ir kuras tiek rusijoj tiek ukrainoj pabrango, bet jis pabrangos juokingai lyginant su eu, mes nebuvom ir nebusim konkurentai auginime grudu siom dviem gigantem, ir nesvarbu kad 60% pasejo ukraina, dar yra vasariniu seja, ten bus daug rodikliu kurie gali koreguoto kainas, o iki sejos dar geri 4 menesiai taip kad nera pagrindo kainu kilimui, nebent butu zenklus karo veiksmu pakitimas i viena ar kita puse kuris butu idomus rinkoms.
  12. u.k aurimas

    Grūdų kainos?

    man tik idomu kodel visi pamirsta del ko kaina krinta :), visu pirma kaina krinta del rusijos agresyvaus dempingavimo grudu , jie siulo zenkliai pigiau, kas veda i kainu korekcija zemyn, realiai viskas priklauso kiek ilgai rusija siulys zenkliai pigesniu kviecius, ukraina lygiai taip pat parduoda zenkliai pigiau rinkos kainos, . Pvz : stovi 10 furu saldytuvu, Linas agro elevatoriui Alytuje, ukrainietiski numeriai uzklausiu ka atveze jie sako kviecius didmaisiuose tai kokia savikaina turi buti kvieciu sutaruotu didmaisi ir atveztu i Lietuva,
  13. u.k aurimas

    Deklaravimas

    paprasta kaip 2x2 privaloma atset , arba gausi nedeklaruot,
  14. u.k aurimas

    Trašų kainos

    kas blogai ? konkretumo
×
×
  • Create New...