Jump to content

Zenonas baldzius

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilniaus r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zenonas baldzius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. Zenonas baldzius

    Apšiltinimas

    Šiltinant iš lauko nereikia užpildit oro tarpu, o jej užpildisi, tai daryk rekuperacija.
  2. Zenonas baldzius

    Apšiltinimas

    Nieko nauja prasta ventiliacija todėl atsiranda pelesis, tas pats buvo pas mane senam bute. Sienu šildimas pripuciant tarpus tai išmesti pinigai.
  3. Turiu kinetiska aparata jau 4 metus. Remas, plasmasės dar laiko, problemos tai karbiuratorius, grandinė, žvaigždes, traukės. Naujam atsisukinėjo ratai, reikėjo pakeisti varžtus.
  4. Dar viena reklamos auka. Iš blokeliu pigiau ir saugiau dar vienas variantas tai iš molio drebtas.
  5. Daiktas kaip ir visi mtz. Variklis D- 50 arba d 242, kabina UK eksportinis variantas, kompresorius yra. Laiko kaip ir visi mtz.
  6. Norėjau pasakyti naudotas. Pvz. naujas mtz-820 pirktas 2003 ar 2004 metais, kaina buvo apie 45000 Lt, pernai rudeni pardavė už 10300 eur, koks čia nuvertėjimas.
  7. Už 20000 eur nupirksi 15 metu dzioni, jokios garantijos kad viskas veiks. Sugrius dėžė koks siurblys priedo ir remontas kainos daugiau negu likutinė vertė to dzionio. As tik už nauja technika, ne daugiau komforto senam dzionije nei naujam Mtz. Dėl nuvertėjimo tai pažiūrėk kokios mtz 10m senumo kainos, ir kiek prieš 10 metu naujas mtz kainavo.
  8. Pas jus ką traktoriai vasariniai ? Sniego nevalot žiemą, koks skirtumas -5 ar -20 traktorius turi užsikurti. Turiu MTZ frankinšteina pirkta iš Prienų, variklis su pakaitinimo žvakėms prie -20 be problemų užkuriu. Tėvas turi MTZ - 50 su 80 varikliu be žvakių, tenas įdėtas irgi jokiu problemų užkurti.
  9. Senas trantas tai loterija pasiseks viskas veiks nepasiseks remontuosi. Perki naudota daiktą tai loši loterija, nesvarbu ar tai bus stakles, automobilis ar traktorius.
  10. Su kokiais padarais jus dirbat su MTZ kad visiems tik genda ir genda, paskaitai kad remontas kas savaite. Tėvas turi MTZ - 50 sena kaip pasaulis prieš penkiolika metu atvežta iš Vokietijos nei ten kokiu rimtu gedimu, nei ten super tepalotas tas traktorius. Prieš trys metus nupirko Prienuose dar MTZ-80 frankinsteina, greičiausia surinkta iš keliu traktorių investavo dar apie 1500 litu ir dirba be problemų. Su visom chalturom per metus apdirba apie 50 ha, šienauja, aria, ir t.t. Kalbinau ilga laika nupirkti koki vakarietiška traktorių žiurejom Case kažkoki XL, Forda kažkokį modeli apie 100ag ir Jona Dyra toki su kvadratine kabina, toks pats š kaip ir MTZ nei ten komforto daugiau nei traukia geriau. Detaliu kainos tai kosmosas paliginus su MTZ. Dabar jeigu keisim tai į nauja MTZ arba į koki Kinetiška Fotona ar Cheri. Naujas daiktas yra naujas, lygiai taip su automobiliu geriau nauja Dacia perku nei 7 metu super duper Audi.
  11. Viskas puiku ekologija, Euro 5, Euro 6 bet ar nebus gerai patikrinus tas pats kas dabar su wolksvagenais Amerikoj ?
  12. Sveiki, pas man Satoh 12 ar tai 13 ag. freza 1 m, plūgas vienos vagos bet ne arklinis, vagotuvas vienai vagai. Juokiu ten stebuklu kai tokiam galingumui, mažas patogus, geriau nei motoblokas, remontas tai kita tema apie tai rašiau. Bulvių kasamosios tikrai ne trauks. Padargus japonams gamina toks Jaroslavas netoli Vilniaus.
  13. Pas mus prie Vilniaus tai 1 aras, 1000 euru kainoja.
×
×
  • Create New...