Jump to content

constant

Nariai
  • Pranešimai

    383
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    silute

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

constant pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

17

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas sėjat vienmetę svidrę? kokiu laiku pasėjat ir kada pjaunat normaliais metais? Žinau kad joms reikia drėgmės ir azoto, galvoju užsėti pavasarį ir gal spėčiau į duobę sukišti kartu su daugemete žole.
  2. Gal kas turit manitou 733?kaip jų tos mechaninės dėžės?
  3. Čia turbūt kaip gyvenime sekasi
  4. O tai neišspresta dar ko tas įtempėjas nelaiko? Jo kaina gal nedidelė kad rimtesnio nepagamina?
  5. Kokį pats krautuvą naudoji? Gavau claas komercinį tai kaina nuo jcb 7k skiresi, jcb naudai, dar jcb biški daugiau kelia, abu su centriniu tepimu, manitu užklausa turiu išsiuntęs tai laukiu komercinio taippat
  6. Kitų varijantų nei jcb nežiurėjai? Buvo išlindę kokių gedimų?
  7. Na trašų daug nenaudojam tai su tuo iškrovimu bėdos nęra, tik va su mėšlo kaušu jau biški suerzinai
  8. Į ką šiaip žiurėti renkantis teleskopą? ~3.2t kaip ir turėtu pakakti man, dėl tepimo tikrai reiks pasiziurėti ką kainuoja jis, pats tiek nepritepsiu, tai įvorių gyvenimo kokybė tikrai gerėja
  9. Neee, deci netraukia kaip ir merlo, atstovas 30km nuo manęs, bet net nevažiuoju pasižiurėti. Pagrindiniai darbai būtų rulių krovimas prie fermos, mėšlo pakrovimas ir dalytuvo užpildymas, laukuose sukiotusi gal tik iš bėdos. Claase ir krameryje ta pati dėžė ir variklis, truputi galingesnis hidrosiurblys nei jcb, daugiau nelabai ką žinau, apie manitu nelabai dar domėjausi.
  10. Claas ekonomiškesnis, jcb daug kas giria kad rimčiau padarytas, pats nei vieno nečiupinėjas tai nežinai
  11. Vyrai, patarkit, duomiuosi teleskopiniais krautuvais, claas scorpion, jcb. Vienas ekonomiškas kitas atrodo rimtesnė geležis, abu žiurėčiau 3.2t kelemosios galios maždaug, žinoma dar praskambinėsiu kitas firmas. Kuris patikimesnis? Kaip ta hidrostatinė važiuoklė claas'o, ar nebijo priekabų tampymo?
  12. constant

    Rinktuvo pasirinkimas

    Su naudotu smulkintuvu loterija, pabirs kas ir dalių greitai negausi tai kaupą uždaryti reiks, prie traktoriaus kabinami nestebuklas, traktorių drožia stipriai, kaimynui darbinis nelaikė vis. Savaėgį turint reikia liaudies nemažai, bet žinoma našumas kitas.
  13. constant

    Rinktuvo pasirinkimas

    Su silosavimu viskas aišku, kukuruzus jau ne vienus metus trypiam. Būtiant strautmann ir domina labiausiai, kokio modelio naudojat? Arklių nepritruksta? Dar į ewa skambinsiu klausti shuittmaker kainos.
×
×
  • Create New...